Η Quantic Dream ίσως εξαγοραστεί από άλλη εταιρεία.Αφού έκανε μια τριλογία αποκλειστικών τίτλων για κονσόλες της Sony, η Quantic Dream αποφάσισε να κάνει το βήμα για την ανεξάρτητη ανάπτυξη και την ανάπτυξη μεταξύ πλατφορμών. Μέρος αυτού κατέστη δυνατό με τη συνεργασία με την κινεζική εταιρεία Netease, η οποία απέκτησε μειοψηφικό μερίδιο στις μετοχές της εταιρείας.

Τώρα μετά την εντυπωσιακή ανακοίνωση του Star Wars Eclipse του επόμενου παιχνιδιού που διαδραματίζεται στο έπος που δημιούργησε ο George Lucas φαίνεται ότι η Quantic Dream θα αγοραστεί από άλλη εταιρεία κατά τη διάρκεια του ίδιου έτους 2022, σύμφωνα με τον insider Tom Henderson.

Η εταιρεία που θα αποκτήσει τους προγραμματιστές του Heavy Rain ή του Detroit: Become Human δεν θα είναι άλλη από την ίδια τη Netease, η οποία θα επεκτείνει την τρέχουσα συμφωνία σε σημείο να αποκτήσει ολόκληρο το στούντιο. Οι διαπραγματεύσεις θα χρειαστούν χρόνο για να αναπτυχθούν και οι λόγοι που θα οδήγησαν το στούντιο να επιδιώξει αυτή τη συμφωνία θα ήταν η ανάγκη για περισσότερη χρηματοδότηση για την ανάπτυξη του Star Wars Eclipse.

Η Quantic Dream αντιμετωπίζει προβλήματα τους τελευταίους μήνες αναζητώντας προσωπικό για να εργαστεί στo Star Wars Eclipse κυρίως λόγω των συνεχιζόμενων φημών και κατηγοριών για παρενόχληση και δυσαρέσκεια μεταξύ των εργαζομένων στο στούντιο.


45 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png