Η Sega ανακοίνωσε τις μελλοντικές φιλόδοξες της.Στα τέλη του περασμένου έτους, η Sega έθεσε ήδη τις πρώτες βάσεις για το μέλλον των επόμενων έργων της. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία πέτυχε μια ταχύτητα πλεύσης, λανσάροντας όχι πάρα πολλούς τίτλους, αλλά προσφέροντας μια ποιότητα ανθεκτική στις βόμβες.

Η εταιρεία δεν σταματά σε αυτό και φαίνεται ότι είναι πολύ ξεκάθαρο για τον όρο που πρέπει να ακολουθήσουν στο μέλλον και τους πυλώνες που πρέπει να τη συντηρήσουν. Αφενός μάθαμε ότι συνεργάζονται με τη Microsoft για υπηρεσίες cloud, καθώς και διακομιστές, αφετέρου θέλουν όλη αυτή η υποδομή να βασίζεται σε "σούπερ παιχνίδια" των λεγόμενων "blockbusters". Για να επιτευχθεί αυτό που προτείνουν, από τη Sega είναι πολύ ξεκάθαροι στο οποίο πρέπει να επενδύσουν, όπως εξήγησαν, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Shuji Utsumi, ο παραγωγός Masayoshi Kikuchi και ο Γενικός Διευθυντής Katsuya Hisai.

Η Sega του μέλλοντος θα εστιάζει στα:

  1. Δημοσίευση παιχνιδιών σε πολλαπλές πλατφόρμες

  2. Unreal Engine 5

  3. Επενδύσεις ΑΑΑ επιπέδου

  4. Μέγιστη υποστήριξη γλώσσας

  5. Παγκόσμιες κυκλοφορίες

Αυτά τα πέντε στοιχεία είναι μια περίληψη της Sega που πρόκειται να έρθει, όπως αναφέραμε στις παραπάνω γραμμές μέχρι στιγμής η Sega έχει καταφέρει να διατηρήσει ένα επίπεδο και τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει επιτυχημένα παιχνίδια που θα πρέπει να είναι ο όρος που θα ακολουθήσει στο μέλλον , όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας.

198 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png