Η Sony είναι ευχαριστημένη που επιβραδύνει την απόκτηση της Activision Blizzard.Η Sony χαιρέτισε την απόφαση του βρετανικού αντιμονοπωλιακού οργάνου, της CMA, να διεξαγάγει πιο εμπεριστατωμένες έρευνες για την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, διατηρώντας τη συμφωνία βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια νέα κίνηση κατά της Ms Σύμφωνα με επίσημο δελτίο τύπου από την εταιρεία, που κοινοποιήθηκε στην Games Industry:«Δίνοντας στη Microsoft τον έλεγχο των παιχνιδιών Activision όπως το Call of Duty, η συμφωνία θα είχε σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις για τους παίκτες και το μέλλον της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών. Να είστε βέβαιοι ότι οι παίκτες του PlayStation θα συνεχίσουν να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού και εκτιμούμε το ενδιαφέρον της CMA να τους υποστηρίξει.»
Τώρα η Sony είναι εντελώς ανοιχτή σε αυτό το θέμα, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως τον τρίτο τροχό στη συμφωνία μεταξύ της Microsoft και της Activision Blizzard δεδομένων των τεράστιων συμφερόντων της για το θέμα. Προς το παρόν, είναι η μόνη εταιρεία που μπήκε στον δρόμο της εξαγοράς, με πολύ έντονες δηλώσεις, όπως αυτή ή του Jim Ryan πριν λίγες μέρες, που ξεκαθαρίζουν τη νευρικότητα της ιαπωνικής πολυεθνικής στην προοπτική να χάσει το Call of Duty γιατί θεωρείται θεμελιώδης. για τη συνεχή επιτυχία των πλατφορμών PlayStation και τα επόμενα χρόνια.

Εν ολίγοις, βρισκόμαστε σε έναν κηρυγμένο πόλεμο κονσολών (πάνω που λέγαμε ότι ξεκινάει ο πόλεμος live services) με ένα από τα δύο αντιμαχόμενα μέρη να θα παλέψει μέχρι τις τελευταίες απαντήσεις.

82 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png