Η Sony επενδύει επιπλέον 1 δισεκατομμύριο δολάρια στην Epic GamesΗ Sony επένδυσε άλλο ένα 1 δισεκατομμύριο δολάρια στην εταιρεία ανάπτυξης του Fortnite, Epic Games, προκειμένου να εμβαθύνει τη σχέση της με την εταιρεία "στον τομέα του metaverse". Αυτό αυξάνει τη χρηματοδότηση που παρέχεται από τον κατασκευαστή του PlayStation 5 σε συνολικά 1,45 δισεκατομμύρια δολάρια, καθώς η Sony έκανε δύο άλλες πληρωμές 250 εκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούλιο του 2020 και στη συνέχεια άλλα 200 εκατομμύρια δολάρια τον Απρίλιο του 2021. Αυτός ο τελευταίος γύρος χρηματοδότησης αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη επένδυση της εταιρείας στην Epic Games.

Μιλώντας σε ένα δελτίο τύπου, ο Kenichiro Yoshida (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Group Corporation) είπε ότι η επένδυση θα ενισχύσει τη σχέση μεταξύ των δύο εταιρειών στον τομέα του metaverse.

Είμαστε επίσης βέβαιοι ότι η τεχνογνωσία της Epic, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρής μηχανής παιχνιδιών της, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες της Sony, θα επιταχύνει τις διάφορες προσπάθειές μας, όπως η ανάπτυξη νέων ψηφιακών εμπειριών στα sports και οι πρωτοβουλίες εικονικής παραγωγής μας.

Η Sony συνοδεύεται από την KIRKBI - την εταιρεία πίσω από το The LEGO Group - η οποία επένδυσε επίσης 1 δισεκατομμύριο δολάρια στην Epic Games. Αυτό ανεβάζει την αποτίμηση μετοχικού κεφαλαίου του κατασκευαστή Fortnite στα 31,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Παρόλο που αυτή η συμφωνία έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη θέση της Sony στον τομέα του metaverse, η πρόσφατη εξαγορά του προγραμματιστή του Destiny, Bungie, έχει να κάνει με τη βελτίωση των μελλοντικών τίτλων ζωντανών υπηρεσιών της. Ένα από αυτά είναι πιθανό να είναι ένα reboot του Twisted Metal από την Firesprite Games.

44 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png