Η Sony επιβεβαιώνει την εικασία ότι έχει μπλοκάρει τη συσσώρευση συνδρομών PS Plus, PS Now



Η Sony Interactive Entertainment επιβεβαίωσε προηγούμενες εικασίες ότι ο έχει μπλοκάρει τη δυνατότητα συσσώρευσης συνδρομών PS Plus και PS Now, καθώς η εταιρεία ετοιμάζεται να επαναλανσάρει το PS Plus με μια νέα υπηρεσία τριών επιπέδων αυτό το καλοκαίρι.

Ο κατασκευαστής υλικού δημοσίευσε μια ενημέρωση στις Συχνές Ερωτήσεις του PlayStation Plus επιβεβαιώνοντας ότι η συσσώρευση έχει απενεργοποιηθεί "προσωρινά" και ότι τυχόν κωδικοί κουπονιών στο εξής θα μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι τη λήξη μιας υπάρχουσας συνδρομής. Επιπλέον, οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα έχουν κουπόνια που θα μετατρέπονται σε χρόνο "ισοδύναμο" με τη χρηματική αξία της συνδρομής τους.


Καθώς ετοιμαζόμαστε να λανσάρουμε τη νέα υπηρεσία συνδρομής στο PlayStation Plus κάνουμε κάποιες εργασίες στα παρασκήνια για να κάνουμε τη μετάβαση όσο το δυνατόν πιο ομαλή για όλα τα υπάρχοντα μέλη μας.
Ως μέρος αυτής της εργασίας, έχουμε απενεργοποιήσει προσωρινά τη συσσώρευση συνδρομών για τους υπάρχοντες πελάτες μέχρι την κυκλοφορία. Να είστε βέβαιοι ότι ο κωδικός του κουπονιού σας εξακολουθεί να είναι έγκυρος και θα μπορείτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό σας είτε όταν λήξει και απενεργοποιηθεί η υπάρχουσα συνδρομή σας είτε μετά την κυκλοφορία της νέας υπηρεσίας PlayStation Plus στην περιοχή σας, όποιο συμβεί πρώτο.

71 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png