Η Sony επιβεβαιώνει το PS Plus Extra, Premium θα προσθέτει νέα παιχνίδια PS5, PS4 κάθε μήνα.

Updated: Apr 30Η Sony είναι απασχολημένη με την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την αναθεώρηση του PlayStation Plus. Ως επί το πλείστον, οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται δεν είναι κάτι νέο (το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απλά εξετάζει τι έχουν να προσφέρουν τα νέα επίπεδα ) αλλά η Sony επιβεβαιώνει κατηγορηματικά ότι παιχνίδια θα προστίθενται στο PS Plus Extra και το PS Plus Premium σε μηνιαία βάση. Οι τίτλοι επίσης θα αποχωρούν από τον κατάλογο.

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναγράφει: "Νέα παιχνίδια θα προστίθενται στον Κατάλογο Παιχνιδιών κάθε μήνα, ενώ άλλα ενδέχεται να αποχωρήσουν από την υπηρεσία". Ο ίδιος ο κατάλογος παιχνιδιών θα αποτελείται από "έως 400" παιχνίδια PS5 και PS4 και είναι το κύριο σημείο πώλησης για το PS Plus Extra. Φυσικά, αυτός ο ίδιος κατάλογος περιλαμβάνεται ως μέρος του PS Plus Premium, του πιο ακριβού επιπέδου, το οποίο σας δίνει επίσης πρόσβαση σε παιχνίδια PS1, PS2 και PSP (μέσω download ή streaming), καθώς και σε τίτλους PS3 (μόνο μέσω streaming).

Ενώ ακόμα περιμένουμε να μάθουμε ποια παιχνίδια περιλαμβάνονται πραγματικά στα νέα επίπεδα έχουμε τουλάχιστον μια καλύτερη "εικόνα" για το πώς θα λειτουργήσει το Extra και το Premium.

77 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png