Η Sony και η Microsoft ίσως να έχουνε έρθει σε συμφωνία σχετικά με το Deathloop.Μέσω του Reddit, ένας γνωστός insider ο rockagent διέρρευσε κάποιες νέες πληροφορίες σχετικά με μια στρατηγική από την Sony. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η Sony και η Microsoft έχουν μια συμφωνία για το Deathloop, το προσωρινό αποκλειστικό στις κονσόλες PlayStation που δημιουργήθηκε από την Arkane, μια ομάδα που τώρα ανήκει στα Xbox Game Studios. Το παιχνίδι αναμένεται να φτάσει απευθείας στις υπηρεσίες PlayStation Plus Premium και το Game Pass μετά τη λήξη της αποκλειστικότητας.

Συγκεκριμένα, ο leaker αναφέρει: "Η Sony έχει κάνει μια συμφωνία με τη Microsoft για να διασφαλίσει ότι το Deathloop να βρίσκεται στο PS Plus Premium μόλις τελειώσει η χρονική αυτή αποκλειστικότητα και να φτάσει και στο PS Plus και το Game Pass". Τα λόγια του Rockagent είναι κάπως γενικά: "μια συμφωνία με τη Microsoft" μπορεί επίσης να είναι ανακριβής και η Sony μπορεί να έχει υπογράψει μια συμφωνία με την Arkane από την αρχή για να έχει το δικαίωμα να δημοσιεύσει το παιχνίδι στη συνδρομητική υπηρεσία της, αλλά όχι σε αποκλειστικότητα για την πλατφόρμα της. Προς το παρόν όλα είναι απλά εικασίες.

Είναι κάπως περίεργες πληροφορίες, καθώς μετά από ένα χρόνο, η αποκλειστικότητα θα τελείωνε και θα έρχονταν στο Xbox Game Pass ούτως ή άλλως. Εκτός αν στο αρχικό συμβόλαιο η Sony είχε απαγορεύσει στην Arcane ( να θυμηθούμε μία παρόμοια τακτική με το Resident Evil ) να το φέρει στο Game Pass. Σίγουρα, αν αυτό είναι πραγματικό, θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την ιστορία στο μέλλον.

135 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png