Η Sony και η Nintendo ακολουθούν τον τόπο του Xbox στην ανανέωση των συνδρομώνΤο Xbox έχει κάνει μικρές προσαρμογές στο σύστημα ανανέωσης συνδρομής του, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί καλύτερα τους χρήστες του, ώστε να είναι πιο διαφανές με τις πληροφορίες. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, η Sony και η Nintendo ακολούθησαν τον δρόμο του Xbox, αλλάζοντας τις οδηγίες ανανέωσης για να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους.

Σύμφωνα με μια αναφορά που δημοσιεύτηκε από το GamesIndustry, τόσο η Sony όσο και η Nintendo έχουν αλλάξει τις πολιτικές ανανέωσης συνδρομής τους, προκειμένου να μπορούν να ταιριάζουν με το Xbox και να προσφέρουν περισσότερη διαφάνεια. Τα παραπάνω, αφού το Xbox άρχισε να αλλάζει από τις αρχές του τρέχοντος έτους οι πολιτικές ανανέωσης του, υποδεικνύοντας τον παίκτη με μεγαλύτερη συνέπεια.

Νωρίτερα φέτος, το Xbox είπε ότι θα "παρέχει πιο διαφανείς και απλές πληροφορίες για να βοηθήσει τους πελάτες να κατανοήσουν καλύτερα τη συνδρομή τους στο Xbox". Με αυτές τις πληροφορίες, η εταιρεία άρχισε να επικοινωνεί πιο αποτελεσματικά με τους παίκτες πριν ανανεώσει τη συνδρομή, ώστε ο χρήστης να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πότε θα χρεωθούν. Με αυτό το σύστημα ήδη σε εφαρμογή η Sony και η Nintendo ήθελαν να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή εφαρμόζοντας υπενθυμίσεις στους παίκτες με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης ενεργών συνδρομών στην περίπτωση του PlayStation και απενεργοποιώντας την αυτόματη ανανέωση στην περίπτωση του Nintendo από προεπιλογή.


73 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png