Η Sony μπορεί να εξαγόρασε την Konami!Όλο και περισσότερες φήμες κυκλοφορούν σε αυτόν τον απέραντο κόσμο του διαδικτύου και συνοδεύουν τα νέα των παιχνιδιών όπου κάποιες έχουν νόημα και στο τέλος γίνονται πραγματικές άλλες είναι απλά για να τραβήξουν την προσοχή και στο τέλος μπορεί είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Μια νέα φήμη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αφορά το PlayStation ότι αγόρασε την Konami. Αυτή η φήμη είναι ήδη αρκετά παλιά, αλλά φαίνεται ότι κάποιος την αναβιώνει πάντα σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές.

Όλα ξεκίνησαν μέρες πριν, με τον Greg Miller, δημοσιογράφο και οικοδεσπότη του Kinda Funny έκανε μια περίεργη ανάρτηση στο προφίλ του. Είπε ότι αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα για το PlayStation αν έστω και μία από τις τρεις φήμες που άκουσε είναι αληθινή. Το ένα έχει ήδη επιβεβαιωθεί, το οποίο είναι το νέο μοντέλο του PS Plus.


Υπάρχει ακόμα κάτι που έρχεται; Λοιπόν, ίσως. Μια άλλη φήμη ξεκίνησε για την Konami στις 21 Μαρτίου. Το Tweet που μοιράστηκε ο χρήστης 'Millie A' η οποία στο παρελθόν έπεσε μέσα σωστό για το νέο παιχνίδι του Wolverine.


Ένας άλλος που σχολιάζει επίσης αυτή την πιθανή αγορά είναι ο Gavin Stevens, επικεφαλής ενός indie στούντιο. Ο Gavin λέει ότι σήμερα είναι η Konami Day καθώς κάτι συμβαίνει μεταξύ της Sony και του Ιάπωνα προγραμματιστή.


Τέλος πάντων, αυτό είναι απλά μια φήμη και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Για να δούμε!

909 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png