Η Sony προσπαθεί να εξαγοράσει την FromSoftware.Τίποτα καλύτερο από το να έχουμε άλλη μια εβδομάδα με άλλη μια φήμη που αφορά εξαγορές, κάτι που ήδη συμβαίνει πολύ τους τελευταίους μήνες και όλα δείχνουν ότι δεν θα τελειώσει σύντομα.

Πάει πολύς καιρός από τότε που μια υποτιθέμενη φήμη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την οποία η Sony φέρεται να θέλει να εξαγοράσει την FromSoftware, έναν προγραμματιστή που είναι γνωστός για τη δουλειά του στο franchise Dark Souls και αρκετούς άλλους επιτυχημένους τίτλους, όπως τον πρόσφατο Elden Ring.


Για να περιπλέξει περαιτέρω την κατάσταση, ο αναλυτής γνωστός ως «Dr. Ο Serkan Toto έκανε μια ανάρτηση στο Twitter του, λέγοντας ότι η Sony προσπαθεί στην πραγματικότητα να αποκτήσει την FromSoftware. Ο Δρ. Serkan Toto είναι ένας αρκετά αξιόπιστος αναλυτής στην Ιαπωνία, οπότε τώρα έχουμε κάτι που μπορεί να γίνει πραγματικό.

Ο Δρ. Serkan Toto έφερε μια τεράστια αναστάτωση στο Twitter σχετικά με αυτή την υποτιθέμενη εξαγορά της FromSoftware από τη Sony και υπενθυμίζει ότι από την αρχή, η FromSoftware και η Sony έχουν περπατήσει χέρι-χέρι και έχουν εργαστεί σε πολλά έργα όλα αυτά τα χρόνια.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι το 2014, η Kadokawa απέκτησε το 80% των μετοχών της FromSoftware και σύμφωνα με τον Δρ. Serkan Toto, η Kadokawa θα πρέπει τώρα να πουλήσει την FromSoftware σε πολύ υψηλότερη τιμή σε σύγκριση με το 2014.
135 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png