Η The Coalition παρουσιάσε ένα θεαματικό tech demo με Unreal Engine 5.Τα Xbox Game Studios είναι σήμερα ένας από τους μεγάλους συνεργάτες της Epic Games στην ανάπτυξη παιχνιδιών με Unreal Engine 5 και μεταξύ αυτών η The Coalition που πρωτοστατεί στο παρελθόν με το Gears of War και με την πρόσφατη συνεργασία του στη δημιουργία του Matrix Awakens. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Epic Games σχετικά με τα νέα και με την Unreal Engine 5, η The Coalition επέστρεψε για να παρευρεθεί στην εκδήλωση με ένα νέο τεχνικό demo που δείχνει ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός στη δημιουργία σεναρίων και χαρακτήρων.

Από τη μία πλευρά, αυτή η τεχνική επίδειξη δείχνει πώς η Open World Visual Tech του Unreal Engine 5 είναι σε θέση να επωφεληθεί από τις βελτιώσεις της μηχανής όσον αφορά την απόδοση και τον φωτισμό για να δημιουργήσει μεγάλα σενάρια της υψηλότερης ποιότητας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στα open world παιχνίδια του μέλλοντος. Από την άλλη, το πιο ενδιαφέρον είναι να δούμε πώς όλες αυτές οι καινοτομίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την άποψη ρεαλιστικών κινηματογραφικών σκηνών. Η The Coalition μας δείχνει ένα νέο τεχνικό demo μιας σχεδόν φωτορεαλιστικής εμφάνισης με ένα απίστευτα λεπτομερές ανθρώπινο μοντέλο, με πραγματικά κινούμενα σχέδια και εφέ φωτισμού και όγκου που θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν το μέλλον των βιντεοπαιχνιδιών για τα επόμενα χρόνια.

Φυσικά, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, αυτή η επίδειξη έχει δημιουργηθεί με τα πρώτα κιτ ανάπτυξης Unreal Engine 5 για το Xbox Series X οπότε σύντομα η κονσόλα επόμενης γενιάς της Microsoft θα μπορούσε να την χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια της. Επίσης εξηγεί ότι αυτό το υλικό δεν αντιστοιχεί σε κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε δεν αποτελεί μέρος του Gears 6 ή οποιουδήποτε από τα παιχνίδια που αναπτύσσει η καναδική ομάδα αν και αυτός ο χαρακτήρας φαίνεται να φοράει πανοπλία CGO.

Δεν είναι σαφές πότε θα μπορέσουμε να δούμε στο Xbox Series X|S τα πρώτα παιχνίδια με Unreal Engine 5 αλλά το μέλλον της κονσόλας της Microsoft και τα παιχνίδια των εσωτερικών στούντιο της φαίνονται πολύ ελπιδοφόρα.48 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png