Η Ubisoft αναζητά παίκτες για να δοκιμάσουν τις πρώτες εκδόσεις του Skull and Bones.Όλοι ανυπομονούμε για τη νέα πειρατική περιπέτεια της Ubsioft η οποία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της E3 2017. Από την ανακοίνωσή του μέχρι τώρα το Skull and Bones έχει περάσει πολύ απαρατήρητα με λίγες πληροφορίες και πολλαπλές επανεκκινήσεις στην ανάπτυξη. Η Ubisoft Singapore υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη αν και αρκετές φήμες έχουν δείξει ότι ίσως έχει συμβεί αλλαγή εσωτερικής ανάπτυξης μετακομίζοντας στην Ubisoft Μόντρεαλ. Η τελευταία μάλλον ξανάρχισε την ανάπτυξη με στόχο να κάνει το Skull and Bones να μοιάζει σαν το Sea Of Thieves.

Αρκετούς μήνες μετά τις τελευταίες φήμες, μάθαμε τώρα ότι η Ubisoft ψάχνει παίκτες για να δοκιμάσουν τις πρώτες εκδόσεις του Skull and Bones στο πλαίσιο του προγράμματος Insider. Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους οπαδούς αυτού του τίτλου πειρατών για πολλούς παίκτες να δοκιμάσουν τις διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού και να αναφέρουν στη γαλλική εταιρεία τα λάθη, τα προβλήματα και τις απόψεις γενικά γι 'αυτό. Οι παίκτες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα insider Skull and Bones μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους με την εγγραφή τους εδώ.

Εάν θυμηθούμε τα λόγια του Tom Henderson πριν από λίγους μήνες ότι η Insider Beta του Skull and Bones θα άρχιζε σύντομα. Όλες αυτές οι κινήσεις γύρω από το παιχνίδι καθιστούν σαφές ότι κατά τη διάρκεια αυτού του έτους θα πρέπει να έχουμε νέα εκτός από μια σχετικά κοντινή κυκλοφορία. Σύμφωνα με την τελευταία φορολογική έκθεση η ημερομηνία κυκλοφορίας του Skull and Bones ίσως έχει οριστεί για τον Απρίλιο του 2023.

103 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png