Η Ubisoft ανακοίνωσε το Valiant Hearts 2 αποκλειστικά για μια πλατφόρμα που δεν φαντάζεστε!


Πολλοί από εσάς ίσως να θυμάστε το Valiant Hearts ένα side scrolling παιχνίδι που κυκλοφόρησε από την Ubisoft το 2014 και το οποίο ενθουσίασε τους παίκτες και τους κριτικούς παρουσιάζοντας μια καταστροφική ιστορία βασισμένη στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο χρησιμοποιώντας ένα πρωτότυπο art style. Tο παιχνίδι επικεντρώθηκε στο gameplay βασισμένο σε περιπέτεια και παζλ.

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία χωρίς νέα για ένα sequel, η Ubisoft ανακοίνωσε το Valiant Hearts 2, ένα sequel του τίτλου που θα έρθει κάποια στιγμή μέλλον. Ωστόσο, αυτό που κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί είναι ότι θα φτάσει αποκλειστικά για μια μάλλον απροσδόκητη πλατφόρμα. Ο τίτλος θα είναι αποκλειστικός για τη συνδρομητική υπηρεσία Netflix.


Το Netflix συνεργάστηκε με την Ubisoft για την ανάπτυξη νέων τίτλων για την ενότητα βιντεοπαιχνιδιών της υπηρεσίας τους για την οποία ποντάρουν όλο και περισσότερο. Ας θυμηθούμε ότι το Netflix απέκτησε πριν από λίγα χρόνια το στούντιο προγραμματιστών του επιτυχημένου Oxenfree, και άλλα μικρά στούντιο όπως το Boss Fight. Ωστόσο, μια συνεργασία με μια εταιρεία τόσο μεγάλη όσο η Ubisoft είναι μια πολύ μεγαλύτερη κίνηση από ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα ο κολοσσός του streaming.

Επιπλέον, το Netflix επιβεβαίωσε ότι αυτοί οι τίτλοι δεν θα έχουν κανενός είδους διαφημίσεις ή μικροσυναλλαγές, επομένως θα πρέπει να έχουμε μόνο μια συνδρομή στην υπηρεσία για να απολαμβάνουμε αυτά τα παιχνίδια χωρίς κανένα είδος εμποδίου.34 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png