Η Ubisoft θα ανακοινώσει 4 σημαντικές συνέχειες σε ένα νέο event.Η Ubisoft είναι κάπως στάσιμη τους τελευταίους μήνες. Μετά τις κυκλοφορίες του Rainbow Six Extraction και του Far Cry 6, η γαλλική εταιρεία βρίσκεται σε ακαμψία τόσο σε παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τους επόμενους μήνες όσο και σε ανακοινώσεις για νέα έργα. Ωστόσο, μια νέα φήμη δείχνει ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα.


Σύμφωνα με τον Tom Henderson, γνωστό για τις πολλές αληθείς διαρροές στο παρελθόν, η Ubisoft προετοιμάζει ένα σημαντικό γεγονός εδώ και αρκετές εβδομάδες, αν και το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία και άλλα παγκόσμια γεγονότα έχουν προκαλέσει την καθυστέρηση για την ημερομηνία του event της. Και προφανώς, σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, η Ubisoft θα ανακοίνωνε 4 σημαντικές συνέχειες στην εν λόγω εκδήλωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Henderson, η Ubisoft έχει επί του παρόντος αρκετά παιχνίδια σε εξέλιξη που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε τη συνέχεια του Immortals Fenyx Rising σε εξέλιξη από την Ubisoft Quebec, ένα νέο Prince of Persia από την Ubisoft Montpellier, το Crew 3 από την Ubisoft Ivory Tower, και τέλος το φημολογούμενο νέο Assassin's Creed.


Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι η Ubisoft έχει επίσης ανακοινώσει παιχνίδια για τα οποία γνωρίζουμε λίγα. Από τη μία πλευρά έχουμε το Avatar: Frontiers of Pandora, το οποίο πιθανότατα θα φτάσει καθ ' όλη τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2023. Από την άλλη πλευρά, έχουμε επίσης αρκετά δωρεάν παιχνίδια, όπως το The Division Heartland ή το XDefiant, τα οποία φαίνεται να βρίσκονται στο σωστό δρόμο.


Τέλος, έχουμε και άλλους τίτλους όπως το Ghost Recon Frontline, του οποίου η τρέχουσα κατάστασή του είναι άγνωστη, και το ίδιο ισχύει και για τίτλους όπως Skull & Bones, Beyond Good and Evil 2 και Prince of Persia: The Sands of Time remake. Θα πρέπει να δούμε αν αυτή η φημολογούμενη εκδήλωση τελικά θα πραγματοποιηθεί και αν το γεγονός ότι η Ubisoft θα ανακοινώσει 4 σημαντικές συνέχειες ή όχι.

108 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png