Η Unity και η Microsoft ανακοινώνουν μια συνεργασία μέσω Azure.Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που δεσμεύει τις δύο εταιρείες, είναι η ικανότητά τους να απευθύνονται σε ένα πλήθος πεδίων δραστηριοτήτων. Φυσικά, σκεφτόμαστε πρώτα από όλα τα βιντεοπαιχνίδια καθώς η Unity είναι μια πανταχού παρούσα μηχανή στο οικοσύστημα Xbox, αλλά θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την Ιατρική, τις Κατασκευές ή τη Βιομηχανία γενικότερα. Έτσι η επιλογή μιας πιο προηγμένης ενσωμάτωσης με το Azure σημαίνει επίσης να επωφεληθείτε από ένα περιβάλλον υψηλής απόδοσης αλλά και εξαιρετικά διαδεδομένο. Αυτή είναι η ιδέα που εκφράζεται σε αυτό το απόσπασμα από το δελτίο τύπου που υπογράφουν οι δύο εταιρείες.


Μπορούμε να μεγαλώσουμε την πρόσβαση σε εργαλεία μηχανικής μάθησης και τη δημιουργία διαδικασιών για παιχνίδια, μέσα, ταινίες και πολλούς άλλους τομείς μέσω ενός από τα πιο σημαντικά έργα μας που σχετίζονται με το cloud.

Αυτά τα λίγα λόγια υπογράφονται από τον Marc Whitten, αντιπρόεδρο της Unity. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άγνωστος στη Microsoft αφού ήταν ένας από τους πρώτους υπαλλήλους του Xbox, μέχρι που έγινε νούμερο δύο (στην ιεραρχία) και αποχώρησε από την εταιρεία το 2014. Ένα είδος φυσικής προσέγγισης;

Είναι πολύ περισσότερο από μια απλή εμπορική συμφωνία, είναι μια τεχνολογική βελτιστοποίηση που στοχεύει εδώ. Πράγματι, τα διάφορα εργαλεία που προσφέρονται σήμερα πρέπει να ενσωματωθούν με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, τόσο για λόγους συνολικής απόδοσης, συμβατότητας όσο και εργονομίας. Στην πραγματικότητα, στους δημιουργούς θα προσφέρεται μεγαλύτερη ελευθερία και ευκολία σχεδιασμού ενώ, ταυτόχρονα, οι τελικοί χρήστες θα είναι σίγουροι για τη βέλτιστη δυνατή λειτουργία του λογισμικού τους. Η βελτιστοποίηση πόρων υλικού, δικτύου και μνήμης είναι ένα σημαντικό ζήτημα που μπορεί να κάνει τη διαφορά έναντι του ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα, για εμάς τους παίκτες, αυτό θα πρέπει να οδηγήσει σε καλύτερη εγγύτητα του Unity με το οικοσύστημα Xbox και, επομένως, σε πιο ποιοτικές εμπειρίες για τα παιχνίδια που θα αναπτυχθούν χρησιμοποιώντας αυτήν τη μηχανή και τα σχετικά εργαλεία . Επιπλέον, το Cloud Gaming λογικά θα εκμεταλλευτεί αυτές τις εξελίξεις για να συνεχίσει να βελτιώνει την ποιότητα και τη σταθερότητα. Θα δούμε στο μέλλον εάν τα αποτελέσματα αυτής της συμφωνίας ανταποκρίνονται πλήρως στις υποσχέσεις τους.

25 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png