Η Valve θα είναι "ευτυχής" στο να ενσωματώσει το PC Game Pass στο SteamΔεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Xbox Game Pass και το PC Game Pass έχουν καταφέρει να φέρουν επανάσταση στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών παρόλο που εξακολουθούν να υπάρχουν επικριτές. Ωστόσο υπάρχουν μερικά μεγάλα ονόματα στο περιβάλλον που έχουν αναγνωρίσει ανοιχτά το εξαιρετικό έργο της Microsoft στην πιο επιτυχημένη συνδρομητική υπηρεσία στον κλάδο σήμερα.

Ένας από αυτούς είναι ο αγαπημένος Ceo της Valve, Gabe Newell, ο οποίος όταν ρωτήθηκε σε μια συνέντευξη με τον PC Gamer για έναν πιθανό ανταγωνιστή στο Xbox Game Pass για το Steam Deck του ανέφερε όχι μόνο ότι δεν υπήρχε σχέδιο για την ανάπτυξη ενός "Steam Game Pass" αλλά θα ήταν επίσης πρόθυμος να ενσωματώσει το PC Game Pass με το Steam, έτσι ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να κατεβάσουν τα παιχνίδια απευθείας από το Steam (κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει με το EA Play).

"Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνουμε κάτι ισοδύναμο με το Pc game pass αλλά για τους χρήστες του είναι σίγουρα μια πολύ δημοφιλής επιλογή, οπότε θα χαρούμε να συνεργαστούμε για να το φέρουμε στο Steam."

Δεδομένης της τροχιάς της πλατφόρμας της valve και του σεβασμού που έχει από την κοινότητα των υπολογιστών αυτή η συνεργασία δεν θα ήταν καθόλου επιβλαβής για τη Microsoft αλλα ακριβώς το αντίθετο. Θα μπορούσε ακόμη και να σημαίνει την είσοδο του PC Game Pass σε Linux διευρύνοντας έτσι το πεδίο εφαρμογής της υπηρεσίας.

Ο χρόνος θα είναι αυτός που θα καθορίσει το πεπρωμένο αυτής της πιθανής ένωσης αλλά οι δυνατότητες και οι επιθυμίες φαίνεται να υπάρχουν.

1 view0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png