Θα καταλήξει το Call of Duty να είναι αποκλειστικό στο Xbox; Ο Phil Spencer απαντά!Η εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft έχει δημιουργήσει πολλές αμφιβολίες από τότε που ανακοινώθηκε στις αρχές του έτους. Οι περισσότερες από τις αμφιβολίες που θα μπορούσαν να είχαν δημιουργηθεί, όπως η πιθανή αποκλειστικότητα του Call of Duty στο Xbox ή η άφιξη των παιχνιδιών Activision Blizzard στο Xbox Game Pass, φάνηκε να έχουν ξεκαθαριστεί τους τελευταίους μήνες. Αλλά προφανώς, ο Phil Spencer έπρεπε να βγει ξανά για να μιλήσει για οτιδήποτε σχετίζεται με την εν λόγω εξαγορά μέσω ενός ιστολογίου μέσω της Microsoft, καθιστώντας σαφές εάν το Call of Duty θα καταλήξει να είναι αποκλειστικό στο Xbox ή όχι.

Ο επικεφαλής του Xbox επιβεβαίωσε ότι η άφιξη των παιχνιδιών Activision Blizzard στο Xbox Game Pass, συμπεριλαμβανομένων των Call of Duty, Overwatch και Diablo θα είναι πραγματικότητα καθώς η εν λόγω εξαγορά τίθεται σε ισχύ, την οποία η Sony θεωρεί ήδη κλειστή παρά την πρόσφατη σύγκρουση με το Ηνωμένο Βασίλειο που φαίνεται να ανησυχεί. Επιπλέον, έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι το Call of Duty θα συνεχίσει να είναι multiplatform παρέα με άλλους μεγάλους τίτλους τουλάχιστον μέχρι να οριστικοποιηθούν οι υπάρχουσες συμφωνίες.


Όπως είπαμε προηγουμένως, δεσμευόμαστε να κάνουμε την ίδια έκδοση του Call of Duty διαθέσιμη στο PlayStation την ίδια ημέρα που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι αλλού. Θα συνεχίσουμε να επιτρέπουμε στους ανθρώπους να παίζουν μεταξύ τους σε πλατφόρμες και συσκευές. Γνωρίζουμε ότι οι παίκτες επωφελούνται από αυτήν την προσέγγιση επειδή το έχουμε κάνει με το Minecraft το οποίο συνεχίζει να είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες και έχει επεκταθεί περαιτέρω από τότε που η Mojang εντάχθηκε στη Microsoft το 2014.

Το Call of Duty ένα από τα πιο πολύτιμα franchise στην ιστορία και πολύ σύντομα στο Xbox, θα δει πώς φτάνουν τα νέα του παιχνίδια την ίδια ημέρα κυκλοφορίας στο PlayStation, ανεξάρτητα από το αν τα έχει η Ms. Για άλλη μια φορά η Microsoft δείχνει τη διαφάνεια και τη θέση της σε αυτόν τον παράλογο αγώνα . Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με τα υπόλοιπα franchise αλλά οι θαυμαστές του Call of Duty στο PlayStation μπορούν να είναι ήσυχοι αν και ποτέ δεν είναι αργά για να αποκτήσετε το Xbox Series X, την πιο ισχυρή κονσόλα στην αγορά, εκτός από το Game Pass το οποίο θα έχει όλα τα νέα παιχνίδια Call of Duty την πρώτη μέρα στην υπηρεσία.


73 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png