Θα μπορούσε να είναι το Death Stranding… ή το Starfield… ή το Hellblade 2;Κάθε μέρα που περνά, το PC Game Pass, που παλαιότερα ονομαζόταν Xbox Game Pass PC, γίνεται πιο δυνατό όχι μόνο με πολλές αποκλειστικές εκδόσεις υπολογιστή στην πλατφόρμα ή τίτλους από την ίδια τη Microsoft που θα είναι συμβατοί μόνο μέσω της υπηρεσίας. Σήμερα φαίνεται ότι έχουμε άλλη μια έκπληξη που θα μπορούσε να έρθει σύντομα: το Death Stranding.

Όπως όλα όσα κάνουν οι λογαριασμοί Xbox Game Pass στο Twitter, θέλει να είναι μέσα στους γρίφους και να κάνει τους χρήστες να μαντέψουν τι θα μπορούσε να σημαίνει, αλλά αυτή τη φορά, κατά τη γνώμη μας, ήταν πολύ ξεκάθαροι. Το στοιχείο στο οποίο αναφερόμαστε είναι μια αλλαγή της εικόνας προφίλ του λογαριασμού PC Game Pass, σε κάτι που φαίνεται να είναι σαν ένα τοπίο. Αλλά είναι παράξενα και ύποπτα παρόμοια με αυτά που μπορούμε να δούμε στο Death Stranding. Έχουν δημοσιεύσει ακόμη και ένα tweet προειδοποιώντας μας:


Αν και θα ήταν ενδιαφέρον η άφιξη του παιχνιδιού στην υπηρεσία πρέπει να σιγουρα να το σκεφτούμε καλύτερα το κατά πόσο είναι εφικτό για να γίνει. Παρακάτω έχουμε επισυνάψει την εικόνα του προφίλ PC Game Pass που περιγράφηκε προηγουμένως, μαζί με κάποια screenshot απο το Death Stranding. Η ομοιότητα, ακόμα και στον τόνο του ουρανού και των βουνών είναι απίστευτη.Αν και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να είναι ένας από τους τίτλους που έχει η Microsoft στο χαρτοφυλάκιο, όπως το Starfield , που θα φτάσει το 2023 και έχει μια τεράστια ποικιλία από biomes, που θα μπορούσε να περιλαμβάνει αυτόν. Η άλλη πιθανή ομοιότητα είναι με το Hellblade 2, του οποίου οι ορεινές σκανδιναβικές λήψεις από το πρώτο τρέιλερ μπορεί επίσης να ταιριάζουν.


Αλλά το ερώτημα που πολλοί από εσάς θα θέσετε είναι πώς μπορεί το Death Stranding να φτάσει στο PC Game Pass αν είναι από τη Sony; Λοιπόν, αποδεικνύεται ότι για την έκδοση για υπολογιστή, ο διανομέας (και αυτός που πλήρωσε τη θύρα) είναι η 505 Games, όχι η Sony, οπότε αν δεν υπάρχει περίεργη ρήτρα που να το εμποδίζει, το Death Stranding θα μπορούσε να φτάσει τέλεια στο PC Game Pass .


60 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png