Κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Bright Memory: Infinite.Πέρυσι είχαμε πολλές σημαντικές κυκλοφορίες από τα μεγάλα στούντιο, όπως το Xbox Game Studios που η Microsoft εργάζεται στα δικά της έργα και που στα τέλη του 2021 μας έδωσε πραγματικές πολύ επιτυχημένες βόμβες όπως το ίδιο το Halo Infinite.

Φέτος το 2022 έχουμε επίσης μερικές πολύ σημαντικές και επιτυχημένες κυκλοφορίες όπως η άφιξη του Dying Light 2 τον Φεβρουάριο ή του Shadow Warrior 3 τον περασμένο Μάρτιο και φαίνεται ότι το Bright Memory: Infinite πρόκειται επίσης να θα εμφανιστεί κάποια στιγμή φέτος.

Αυτός ο τίτλος ανακοινώθηκε σε ένα από τα ψηφιακά events του Xbox το 2020 και κυκλοφόρησε πέρυσι για υπολογιστή αποδεικνύοντας ότι έχει γραφικά αντάξια των κονσολών νέας γενιάς και οπότε περιμένουμε μια κυκλοφορία για αυτές.

Το καλό όμως είναι να περιμένουμε και φαίνεται ότι φέτος θα έχουμε επιτέλους την έκδοση του Bright Memory: Infinite για κονσόλα η οποία θα έρθει και στο PlayStation ακόμα και στο Nintendo Switch, κάτι που φαίνεται στο νέο τρέιλερ που δημοσιεύεται στο YouTube.28 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
8516e650591e012466489e16131ba608.png