Κυκλοφόρησε ένα Fanmade trailer πως θα τρέχει το Silent Hill 2 Remake σε Unreal Engine 5.Ο μήνας Σεπτέμβριος ξεκίνησε με αρκετές φήμες και διαρροές σχετικά με ένα νέο Silent Hill, όπου λέγεται ότι ο προγραμματιστής Bloober Team εργάζεται σε ένα Remake του Silent Hill 2. Ήδη άλλες φήμες δείχνουν ότι πρόκειται για ένα εντελώς νέο έργο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από ένα ιαπωνικό στούντιο, ωστόσο, κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν έχει επιβεβαιωθεί και το μόνο που έχουμε μέχρι στιγμής είναι διαρροές και πολλές εικασίες.

Το Silent Hill 2 Remake έχει μεγάλη ζήτηση από παίκτες και οπαδούς του franchise οπότε πώς θα ήταν αυτό το Remake σε Unreal Engine 5; Το κανάλι YouTube TeaserPlay, το οποίο έχει ήδη κάνει αρκετά άλλα gaming βίντεο σε UE5, έκανε αυτή την δουλειά.


Το βίντεο προς το παρόν είναι να φανταστείτε πώς θα ήταν το Silent Hill 2 Remake σε Unreal Engine 5. Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε αρκετά γνωστά μέρη στην πόλη, όπως το νεκροταφείο και το σχολείο. Έδειχνε επίσης κλασικούς εχθρούς όπως τις νοσοκόμες και, στο τέλος, ο πρωταγωνιστής αντιμετώπισε το λατρεμένο σε όλους μας PyramidHead. Για να επιτύχει αυτό το αποτέλεσμα, το TeaserPlay χρησιμοποίησε τεχνολογίες γνωστές ως Lumen, Nanite και Ray Tracing.Είναι ένα πολύ απλό βίντεο και χρησιμεύει για να πάρουν μια ιδέα οι παίκτες. Επιπλέον να θυμηθούμε ότι τα παιχνίδια της Bloober team αναπτύσσονται σe Unreal Engine 4/5 όπως τo πρόσφατo Layers of Fears. Έτσι, αν οι φήμες σχετικά με το Silent Hill 2 Remake είναι αληθινές το πιθανότερο είναι ότι θα τρέχει σε Unreal Engine 5.

28 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png