Μήπως να περιμένουμε ένα remake του Resident Evil Code Veronica?Παραμονές του Tokyo Game Show, μιας έκθεσης βιντεοπαιχνιδιών στην οποία η Capcom επιβεβαίωσε την παρουσία της, βρίσκουμε νέες φήμες για το Resident Evil 4 (2023). Αν και το παιχνίδι δεν θα είναι παρόν στην εκδήλωση επειδή η Capcom αναμένεται να φέρει το DLC του Resident Evil Village και τίποτα άλλο από το έπος είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για την επόμενη χρονιά και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα για τους fans. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι φήμες και οι διαρροές συνεχίζουν να αυξάνονται, αν και θα πρέπει να περιμένουμε την κυκλοφορία του παιχνιδιού για να δούμε αν επιβεβαιωθούν.

Ακριβώς μια νέα παρτίδα φημών έχει έρθει για το παιχνίδι. Και, από όλα αυτά, μας μένει χωρίς αμφιβολία αυτό: η αναφορά στο Resident Evil Code Veronica . Κάτι που θα κάνει τους φίλους πάρα πολύ χαρούμενους, αν επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με έναν υποτιθέμενο δημοσιογράφο του IGN στο Reddit (η αληθινή ταυτότητα του οποίου δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί), στο παιχνίδι θα βρούμε ένα αρχείο για τον Leon και την Claire, που αναφέρεται στα γεγονότα μετά την Raccoon City. Και, ειδικά, στο γεγονός ότι διατήρησαν επαφή μετά το περιστατικό στο Rockfort Island, που δεν είναι άλλο από την κύρια τοποθεσία του Resident Evil Code Veronica.

Επιπλέον, ο redditor σχολίασε τις ακόλουθες λεπτομέρειες του Resident Evil 4:


Ο Leon θα έχει εναλλακτικά κοστούμια, συμπεριλαμβανομένου του RPD κΘα έχει επίσης μια πολιτική στολή, αποτελούμενη από πουκάμισο και τζιν. Η Ashley δεν θα έχει την πανοπλία και το φόρεμά της θα τροποποιηθεί.

Ο Wesker θα εμφανιστεί τελευταίος, αλλά πολύ σύντομα.

Το soundtrack της πόλης θα είναι πολύ πιο τρομακτικό από το πρωτότυπο.

Το παιχνίδι θα είναι μεγαλύτερο από το Resident Evil Village.

Ο Leon θα σημαδευτεί βαθιά από τα γεγονότα του Raccoon City. Επίσης, αγνοεί ότι η Ada επέζησε, οπότε η επανένωση τους θα είναι πιο συγκλονιστική από την αρχική έκδοση.

56 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png