Μία από τις καλύτερες indie περιπέτειες του 2022 έρχεται στο Xbox Game Pass τον Οκτώβριο.


Όσο φαίνεται δεν θα μας λείψουν παιχνίδια φέτος τον χειμώνα. Γνωρίζουμε ήδη πολλά μεγάλα ονόματα που έχουν επιβεβαιώσει την ενσωμάτωσή τους όχι μόνο στον κατάλογο Xbox One και Xbox Series, αλλά και στο Xbox Game Pass, ώστε να μπορούμε να τα απολαμβάνουμε από την ημέρα κυκλοφορίας, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα αποκλειστικά στο Xbox Game Studios. Προς το παρόν, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα απολαύσουμε τίτλους όπως Scorn,A Plague Tale: Requiem, High on Life ή Gungrave GORE.


Αλλά αν είστε λάτρης των indie, θα λατρέψετε τη σημερινή ανακοίνωση. Οι δημιουργοί του διάσημου Norco, που κυκλοφόρησε στο PC στα τέλη Μαρτίου και συμπεριλήφθηκε στο PC Game Pass, επιβεβαίωσαν την κυκλοφορία για Xbox One και Xbox Series και συμπεριλαμβάνοντας το απο την πρώτη ημέρα στο Xbox Game Pass τον ερχόμενο Οκτώβριο. Αυτός ο απίστευτος 'point & click' τίτλος έχει εντυπωσιάσει τους κριτικούς και τους παίκτες, φτάνοντας το 88 στο Metacritic.


Στο Norco, ο αδερφός σου Blake έχει εξαφανιστεί μετά το θάνατο της μητέρας σου. Ενώ προσπαθούμε να τον βρούμε, θα πρέπει να ακολουθήσουμε ένα δραπέτη μέσα από τα προάστια της Νέας Ορλεάνης.180 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png