Μια βολική λειτουργία έρχεται στο Xbox Series X|S.Το Xbox Insider είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν μερικές από τις νέες δυνατότητες που η ομάδα του xbox σκοπεύει να ενσωματώσει στο μέλλον στις σταθερές εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων της κονσόλας. Αν και υπάρχουν στιγμές που λαμβάνουν αμφιλεγόμενες αποφάσεις, σχεδόν πάντα περιλαμβάνουν σημαντικά νέα για τον χρήστη

Ήταν η Eden Marie η οποίος μοιράστηκε την άφιξη μιας νέας λειτουργίας στο Xbox Series X|S με την τελευταία beta στο Xbox Insider αν και η πρόθεση της ομάδας είναι να φτάσει σε όλες τις κονσόλες όπως συμβαίνει με πολλές από τις λειτουργίες που δοκιμάζουν.

Συγκεκριμένα, η λειτουργία που έφτασε στο πρόγραμμα Xbox Insider σχετίζεται με την τηλεοπτική είσοδο της κονσόλας μας. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία που έχει εφαρμοστεί, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν την έξοδο της τηλεόρασης σε αυτήν όπου βρίσκεται η κονσόλα μας απλά χρησιμοποιώντας το χειριστήριο του Xbox.

Δηλαδή, σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έχουν παρασχεθεί, αν έχουμε την τηλεόρασή μας σε διαφορετικό κανάλι από αυτό που έχουμε ορίσει για την κονσόλα Xbox, απλά αν πατήσουμε το κουμπί Xbox στο χειριστήριό μας μπορούμε να αλλάξουμε την είσοδο με απλό τρόπο, να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την κονσόλα μας χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το controller της ίδιας της τηλεόρασης.
342 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png