Μια διαρροή αποκαλύπτει έναν νέο χάρτη για το halo infinite multiplayer.Η νέα σεζόν είναι ήδη σε κυκλοφορία και τώρα έχει διαρρεύσει ένας νέος χάρτης για πολλούς παίκτες Halo Infinite. Παρά την τεράστια δημοτικότητα που είχε το παιχνίδι κατά την κυκλοφορία του και την καλή του υποδοχή από κριτικούς και κοινό, το Halo Infinite έχει υποχωρήσει τους τελευταίους μήνες. Η κύρια αιτία αυτού ήταν η ατυχής έλλειψη περιεχομένου, η οποία φαίνεται να διορθωθεί πολύ σύντομα.

Με την αποκάλυψη της σεζόν 2 του Halo Infinite στο κοινό, καθώς και την πολυαναμενόμενη Forge mode στον ορίζοντα, τα μέλη της βάσης των παικτών προσπαθούν να παραμείνουν αισιόδοξα για την έλλειψη περιεχομένου. Και με τη διαρροή του νέου χάρτη γiα το Halo multiplayer τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται.

Προς το παρόν, ένας τομέας στον οποίο το παιχνίδι έχει σοβαρές ελλείψεις είναι ο αριθμός των χαρτών που περιέχει για το multiplayer. Με μόλις 10 χάρτες ορισμένοι από τους οποίους είναι αποκλειστικά για το Big Team Battle, η έλλειψη διαφορετικότητας στους χάρτες έχει οδηγήσει σε περιορισμό της εμπειρίας των παιχτών. Ευτυχώς, οι φήμες αναφέρουν ότι το Halo Infinite θα προσθέσει νέους χάρτες στο μέλλον και πρόσφατα ένας νέος χάρτης ή τουλάχιστον μια εικόνα του, διέρρευσε.

Η InfiniteLeaks κυκλοφόρησε μια εικόνα ενός ημιτελούς χάρτη που λένε ότι θα είναι ένας νέος χάρτης για το Halo Infinite multiplayer. Ο χάρτης που ονομάζεται Fragata, δείχνει ένα τεράστιο πλοίο του UNSC που συνετρίβη σε μια χιονισμένη πλαγιά. Αν και αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο, φαίνεται ότι ο χάρτης θα είναι ένας μικρός χάρτης. Οι οπαδοί δείχνουν ενθουσιασμένοι.34 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png