Μια νέα δόση από το Subnautica ίσως είναι καθ' οδόν.Όλα δείχνουν ότι μια νέα δόση του Subnautica βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη από την ομάδα του Unknown World που θα μας μεταφέρει, για τρίτη φορά, σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο βυθισμένο σύμπαν που έχουμε ήδη δει δύο φορές σε διαφορετικούς τομείς του ίδιου πλανήτη.

Στις προηγούμενες δόσεις, είχαμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε τον πλανήτη που καλύπτεται από νερό που γνωρίζαμε ως 4546-B. Στο πρώτο μέρος έπρεπε να επιβιώσουμε στο πιο τροπικό μέρος της επικράτειας, στο δεύτερο μέρος είδαμε τον πολικό τομέα του τόπου όπου οι κίνδυνοι εξακολουθούσαν να είναι εξίσου τρομεροί.

Η αναζήτηση νέων ταλέντων που ανακοίνωσε η Unkown Worlds στα κοινωνικά της δίκτυα υποδεικνύει την ανάγκη για έναν νέο σχεδιαστή αφήγησης με εμπειρία, οπότε καταλαβαίνουμε ότι θα ενταχθεί σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και θα έχει θεμελιώδη θέση στην ιστορία, η οποία προφανώς θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν αν και δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για spin-off ή sequel.


Ενώ το είδος επιβίωσης είναι αρκετά δημοφιλές σήμερα, υπάρχουν ορισμένες πτυχές που κάνουν το Subnautica μοναδικό. Ίσως είναι η πλήρης μοναξιά που νιώθει ο παίκτης μέσα στο νερό ή ίσως η συνεχής ανάγκη για οξυγόνο που μας κάνει να σκεφτόμαστε νέες στρατηγικές για να φτάσουμε σε διάφορα σημεία ή να συλλέξουμε υλικά. Ενώ περιμένετε για μια τρίτη δόση, σας προσκαλώ να περπατήσετε στα μονοπάτια των δύο δόσεων του Subnautica, που διατίθενται χωρίς επιπλέον κόστος σε όλους τους συνδρομητές του Xbox Game Pass.

22 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png