Μια νέα closed beta για το Darktide ορίστηκε για Οκτώβριο.Ο προγραμματιστής Fatshark επιβεβαίωσε τις ημερομηνίες για την beta του Warhammer 40.000: Darktide ότι οι εγγραφές εξακολουθούν να υπάρχουν.

Η κλειστή beta του Darktide ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 16 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμη μόνο σε υπολογιστή μέσω Steam και του Microsoft Store. Θα χρειαστεί να εγγραφείτε στον επίσημο ιστότοπο για πρόσβαση. Η Fatshark θα στείλει μια έρευνα σχετικά με το υλικό σας, την οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε για να λάβετε υπόψη την έκδοση beta. Εάν επιλεγείτε να συμμετάσχετε, θα λάβετε έναν κωδικό που μπορείτε να εξαργυρώσετε για πρόσβαση σε έκδοση beta.

Αυτή η κλειστή beta θα είναι ανοιχτή σε περισσότερα άτομα από την προηγούμενη τεχνική δοκιμή, η οποία διεξήχθη τον Αύγουστο. Θα υπάρχει επίσης "περισσότερο περιεχόμενο και διαθέσιμες δυνατότητες", σύμφωνα με τις επίσημες Συνήθεις Ερωτήσεις (ανοίγει σε νέα καρτέλα). Οι παίκτες θα είναι επίσης ελεύθεροι να κάνουν streaming την beta, οπότε ακόμα κι αν δεν μπείτε, θα μπορείτε να δείτε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού σε δράση στο YouTube και στο Twitch.!


Δεν είναι σαφές πότε ή εάν έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν περαιτέρω beta. Η έκδοση για υπολογιστή του Darktide πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στα Xbox Series X και S λίγο αργότερα. Το Darktide ακολουθεί τα προηγούμενα παιχνίδια Warhammer της Fatshark, Vermintide και Vermintide 2, μεταφέροντας την ιδέα του 40k σύμπαντος. Όπως και με τα παιχνίδια Vermintide, το Darktide είναι ένα παιχνίδι που εστιάζει σε co-op που φέρνει ομάδες παικτών ενάντια σε σχεδόν ανυπέρβλητες ορδές εχθρών.8 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png