Μπορεί να μην έχουμε άλλη day 1 κυκλοφορία στο Game Pass από third party προγραμματιστές για φέτος.Μια νέα φήμη φέρνει κάποια απογοητευτικά νέα καθώς φαίνεται ότι δεν θα έχουμε και day 1 προσθήκη στο Xbox Game Pass από third party προγραμματιστές το 2022. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η Microsoft κατέβαλε μεγαλύτερη προσπάθεια με το Xbox Game Pass για να φέρετε αξιόλογους τίτλους από τρίτους στην υπηρεσία, πολλούς την ημέρα κυκλοφορίας: MLB The Show 22, Rainbow Six Quarantine και Outriders κτλπ.

Και ενώ φαίνεται πιθανό ότι η Microsoft θα συνεχίσει να προσπαθεί να προσθέσει νέους τίτλους στην υπηρεσία της, φαίνεται ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε άλλη κυκλοφορία ημέρας 1 στο Xbox Game Pass από third party στο υπόλοιπο του 2022. Κάπως έτσι πιστεύει ο Nick Baker. Από την άλλη πλευρά, γνωρίζουμε ότι θα υπάρχει συνδρομή Xbox Game Pass και γνωρίζουμε ήδη πόσα εξοικονομείτε με αυτό το οικογενειακό πρόγραμμα Xbox Game Pass .

Ο Baker τόνισε ότι δεν είναι απολύτως σίγουρος ότι δεν θα δούμε καποια day 1 κυκλοφορία στο Xbox Game Pass φέτος, αλλά εξήγησε κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου επεισοδίου του XboxEra Podcast ότι δεν πιστεύει ότι τίτλοι υψηλού προφίλ όπως το Hogwarts Legacy , Call of Duty: Modern Warfare 2, Gotham Knights να προσγειωθούν στο Xbox Game Pass . Υποθέτοντας ότι αυτή η φήμη είναι αληθινή θα έκανε τo Xbox στο δεύτερο μισό του 2022 να μην είναι τόσο γεμάτo εκπλήξεις αν και υπάρχουν ακόμα πολλά να δούμε.

Τα First party της Microsoft δεν φαίνεται να είναι γεμάτα εκπλήξεις για να κλείσει η χρονιά. Αν και το 2023 φαίνεται πιο δυνατό για το Xbox με παιχνίδια όπως το Starfield, το Redfall και το Forza Motorsport. Τώρα, μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει άλλη day 1 κυκλοφορία στο Xbox Game Pass δεν σημαίνει ότι μεγάλα παιχνίδια δεν θα έρθουν στην υπηρεσία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλα αυτά είναι απλώς μια φήμη αυτή τη στιγμή, οπότε πάρτε αυτό που είπε ο Baker με λίγο προσοχή.

165 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png