Νέα εξαγορά απο την Embracer GroupΣτα αγγλικά το λένε «Buying Spree» και εάν θυμηθούμε στο Unreal «Killing Spree». Είναι η αίσθηση που δίνει ο Όμιλος Embracer κάθε φορά που βρίσκεται στην επικαιρότητα για την αγορά νέων στούντιο ή IP. Η τελευταία μεγάλη κίνηση του ισχυρού ομίλου ήταν η αγορά από την Square Enix δύο πρακτικά θρυλικών ονομάτων του κλάδου: Eidos Interactive και Crystal Dynamics, μαζί με τα δικαιώματα έκδοσης για τα παιχνίδια της Marvel. Και σήμερα έχουμε άλλη μια νέα τεράστια αγορά στα χέρια μας.

Μπορεί να μην είναι τόσο γνωστά, αλλά σίγουρα περισσότεροι από ένας από εσάς έχετε ακούσει για την Limited Run Games, έναν distributor που ειδικεύεται σε φυσικές εκδόσεις παιχνιδιών όπως αυτή από το Doom 64 που είδαμε πρόσφατα. Λοιπόν, αποδεικνύεται ότι από σήμερα είναι επίσης μέρος του Embracer Group, με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι καλοί άνθρωποι της Tripwire Games, γνωστοί κυρίως για τον πρόσφατο "shark simulator", Maneater, ή για το έπος Killing Floor, του οποίου Το δεύτερο μέρος εξακολουθεί να λαμβάνει ενημερώσεις και DLC συνεχώς από την κυκλοφορία του.

Αλλά αυτό είναι μόνο ένα μέρος, γιατί όπως αναφέραμε στην αρχή, τα δικαιώματα δημοσίευσης μιας πολύ γνωστής IP του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Χόμπιτ, αποκτήθηκαν επίσης μέσω μιας νέας θυγατρικής εταιρείας (επίσης νεοσύστατης). , που ονομάζεται Freemode. Και το έκανε πραγματικά αγοράζοντας τη «Middle-Earth Enterprises», έναν διαχειριστή που είναι υπεύθυνος για ολόκληρο τον κατάλογο πνευματικών ιδιοτήτων που σχετίζονται με την μάρκα τριλογίας LOTR και The Hobbit, για ταινίες, βιντεοπαιχνίδια ή οποιοδήποτε προϊόν.

Και το πράγμα δεν τελειώνει εδώ, γιατί έχει αποκτήσει επίσης, μέσω της Sabre Interactive, τα Tuxedo Labs , γνωστά για το παιχνίδι για PC που ονομάζεται Teardown, που δημιουργήθηκε με την τεχνολογία Voxel και που έχει γίνει τόσο γνωστό για την ικανότητά του για καταστροφή και την απίστευτα physics του.

22 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png