Νέες λεπτομέρειες για το Starfield αποκαλύφθηκαν.Το Starfield είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια του τρέχοντος έτους, το οποίο μετά από τόσο χρόνο αναμονής θα μπορούμε να το απολαύσουμε αποκλειστικά στο Xbox και Game Pass στις 11 Νοεμβρίου 2022. Λιγότερο από ένα χρόνο μακριά, οι θαυμαστές ήδη ανυπομονούν να δουν ένα Starfield gameplay, το οποίο θα μπορούσε να αποκαλυφθεί στην επόμενη μεγάλη εκδήλωση του Xbox. Ενώ, ενώ περιμένουμε να συμβεί αυτό, παρέα με την πρώτη ματιά στον σύντροφό μας που ονομάζεται VASCO και τις εικόνες της κατασκευής του 2018 που διέρρευσαν, μάθαμε πλέον νέες λεπτομέρειες για το Starfield.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε η Bethesda, φαίνεται ότι το Starfield θα είναι ένα γιγάντιο παιχνίδι όπου κάθε πλανήτης θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος από όλο το Skyrim, το οποίο προστέθηκε στις περισσότερες από 150.000 γραμμές διαλόγου, και μας προειδοποιεί για το σπουδαίο έργο που είναι να έρθει. Με τίτλο τέτοιων διαστάσεων, ελπίζουμε να μπορέσουμε να δούμε πολύ ζωντανούς και προσωπικούς χαρακτήρες, κάτι ασυνήθιστο σε παιχνίδια τέτοιου μεγέθους. Αν και φαίνεται ότι η Bethesda δεν θα το αμαρτήσει, αφού ο Istvan Pely, καλλιτέχνης του παιχνιδιού, σχολίασε ότι:

οι χαρακτήρες του Starfield βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους που σαρώνονται με φωτογραμμετρία, παρόμοια με την τεχνολογία που χρησιμοποιήσαμε για να ζωντανέψουμε το περιβάλλον μας θέλουμε η εμβάπτιση σε αυτό το παιχνίδι να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Επί του παρόντος, έχουμε ξεκάθαρα παραδείγματα πολύ μεγάλων παιχνιδιών που είναι ελάχιστα λεπτομερή τόσο γύρω τους όσο και στους περισσότερους χαρακτήρες, είτε βασικούς είτε δευτερεύοντες. Αυτή τη φορά όμως, φαίνεται ότι το Starfield θα ποντάρει στο να είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς.

70 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png