Νέες λεπτομέρειες του Project Pentiment του νέου αποκλειστικού Xbox, αποκαλύφθηκαν.Στα τέλη του περασμένου έτους αρκετοί γνωστοί δημοσιογράφοι και insiders διέρρευσαν την ύπαρξη πολλών έργων που θα είναι αποκλειστικά αποκλειστικά για το Xbox και που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, παρά κάποιες άλλες επίσημες ενδείξεις. Ωστόσο η λίστα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αφού είναι πολύ διαφορετικά παιχνίδια μεταξύ τους: Project Shaolin, Project Indus, Project Cobalt, Project Dragon, Project Belfry και Project Pentiment. Από όλα αυτά τα έργα, σχολιάστηκε πριν από λίγους μήνες ότι το Belfry και Pentiment θα έφταναν σε όλο το 2022, από τα οποία περιμένουμε με ανυπομονησία τις πρώτες επίσημες λεπτομέρειες, οι οποίες θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν μαζί με μερικά από τα άλλα έργα στο φημολογούμενο event του Xbox σε στυλ Ε3.

Τώρα, περιμένοντας επίσημες πληροφορίες για οποιοδήποτε από αυτά τα έργα, ο γνωστός και αξιόπιστος χρήστης Idle Sloth αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες του Project Pentiment μέσω του Twitter:

Το Pentiment είναι ένα RPG μυστηρίου που θα έχει πολλούς διαλόγους, εμπνευσμένο από το Disco Elysium. Λειτουργείτε ως ανακριτής στην Ευρώπη του 16ου αιώνα και αποκαλύπτετε την αλήθεια πίσω από έναν φρικτό φόνο.

Χωρίς επιβεβαίωση για αυτό το έργο, όλα δείχνουν ότι το Pentiment θα είναι ένα παιχνίδι έρευνας και μυστηρίου, που θα μπορούσε να γίνει χωρίς μάχη όπως το Disco Elysium. Αυτός ο απροειδοποίητος αποκλειστικός τίτλος του Xbox θα αναπτυχθεί με Unity, ενώ ο Josh Sawyer θα είναι ο σκηνοθέτης αυτού του ενδιαφέροντος έργου.

107 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png