Νέες φήμες δείχνουν ότι η Microsoft θα συνδυάσει το Xbox Live Gold και το Game Pass.Τα τελευταία χρόνια, όλα τα είδη των φημών έχουν εμφανιστεί στο δίκτυο σχετικά με την πιθανότητα ότι η Microsoft θα εξαλείψει παύση την ύπαρξη του Xbox Live Gold από τις κονσόλες της ή ότι τουλάχιστον θα υποστεί μια μεγάλη αλλαγή που σχετίζεται με το περιεχόμενο ή την τιμή του. Λοιπόν, τώρα μια νέα φήμη δείχνει προς μια άλλη κατεύθυνση, και αυτό είναι ότι προφανώς η Microsoft θα συνδυάσει το Xbox Live Gold και το Game Pass οριστικά.


Η φήμη προέρχεται από τον δημοσιογράφο Brad Sams (μέσω του PureXbox), ο οποίος έχει ισχυριστεί ότι ακούει ότι η Microsoft "προσπαθεί να βρει τρόπους να εξετάσει το συνδυασμό του Xbox Live Gold και του Game Pass", μετατρέποντας αυτή τη συγχώνευση στη βασική βαθμίδα των υπηρεσιών της εταιρείας τιμολογώντας το με 15$ το μήνα ακολουθώντας τη γραμμή των όσων είπε επίσης ο Jez Corden.

Επί του παρόντος, το Xbox Live Gold είναι ενσωματωμένο στο Xbox Game Pass Ultimate με αντάλλαγμα τιμή € 13.99 ανά μήνα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Sams, η πρόθεση της Microsoft είναι ότι αυτή είναι η μόνη ενεργή συνδρομή για χρήστες που επιθυμούν να παίξουν online, καθώς μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Xbox Live Gold μόνο εάν προηγουμένως εγγραφούν στο Xbox Game Pass.

Έχοντας ακούσει ότι η Microsoft σκέφτεται να βρει πώς να αυξήσει την τιμή αυτών των υπηρεσιών για να συμπεριλάβει το Gold, έτσι ώστε 15 $ ανά μήνα να είναι η νέα γραμμή βάσης, πράγμα που σημαίνει ότι παίρνετε το Game Pass και παίρνετε επίσης Xbox Live Gold και αυτό είναι ένα νέο tier.
Δεν θα με εξέπληττε αν όταν η Microsoft κλείσει με την εξαγορά της Activision να αυξήσουν αυτή τη βασική τιμή για το πόσο θα κοστίσει να μπουν στην υπηρεσία τους.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη δήλωση από τη Microsoft ενόψει μιας πιθανής ένωσης του Xbox Live Gold και του Game Pass ή σχετικά με την αύξηση των τιμών των υπηρεσιών. Ωστόσο, όπως διαβεβαιώνει ο Sams, δεν θα ήταν παράλογο να πιστεύουμε ότι στο μέλλον η εταιρεία θα αυξήσει την τιμή της υπηρεσίας, ειδικά εάν εξακολουθούν να πραγματοποιούνται εξαγορές τόσο σημαντικές όσο αυτή της Activision Blizzard..


131 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png