Νέες φήμες μοιράζονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Contraband.Κατά τη διάρκεια της E3 2021 το Xbox παρουσίασε το νέο έργο από τν Avalanche Studios το Contraband. Και κατά τη διάAρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης του World of Gaming, ο Jez Corden, αρχισυντάκτης του Windows Central, μοιράστηκε όσα έμαθε για το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον Corden διάβασε το πρωτότυπο σενάριο του Contraband και κρίνοντας από αυτό, η κύρια εστίαση του παιχνιδιού θα είναι η μάχη με τα αυτοκίνητα. Οι παίκτες θα πρέπει να σχεδιάσουν επιχειρήσεις λαθρεμπορίου και κλοπές και να τις πραγματοποιήσουν.

Περιμένουμε μια ταινία τακτικής δράσης στην οποία ο θάνατος και η αιματοχυσία θα θεωρούνται έσχατη λύση. Το όπλο ειδικεύεται στην εξουδετέρωση των εχθρικών οχημάτων, για παράδειγμα καταστρέφοντας τα ελαστικά. Είναι λογικό εξάλλου να κλέψεις κάτι για να κάνεις λαθρεμπόριο, οπότε η κύρια αποστολή σου δεν θα ήταν να σκοτώνεις ανθρώπους αλλά να κλέβεις αντικείμενα.

Οι συγγραφείς του Contraband περιγράφουν το παιχνίδι ως τον παράδεισο ενός ομαδικού λαθρέμπορου στον φανταστικό κόσμο των Bayan της δεκαετία του 1970. Πρέπει να είναι το πιο φιλόδοξο και τεχνικά προηγμένο έργο από την Avalanche Studios μέχρι στιγμής χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση της Apex Engine.

Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει για pc και κονσόλες και φημολογείται ότι αυτό δεν θα συμβεί μέχρι το 2023.1 view0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png