Νέο παιχνίδι έρχεται τον Απρίλιο στο Xbox Game Pass.Ένα νέο παιχνίδι για το Xbox Game Pass έχει ανακοινωθεί και σίγουρα θα θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο επόμενος τίτλος που θα έρθει στη ναυαρχίδα της Microsoft τον Απρίλιο. Οι προγραμματιστές General Interactive Co. (Σιγκαπούρη) εργάζονται επιμελώς για το δικό τους παιχνίδι νουάρ cyberpunk τα τελευταία χρόνια. Το Chinatown Detective Agency είναι μια περιπέτεια που λαμβάνει χώρα σε μια φουτουριστική έκδοση της Σιγκαπούρης το έτος 2037.


Το νέο παιχνίδι που έρχεται στο Xbox Game Pass είναι εμπνευσμένο σε μεγάλο βαθμό από τα κλασικά pc παιχνίδια της Carmen San Diego, με μια δόση blade runner και έμπνευση από το Another World . Το παιχνίδι είχε ένα επιτυχημένο campaign στο Kickstarter το 2020 όπου οδήγησε στην πλήρη ανάπτυξη του Chinatown Detective Agency για pc και κονσόλες.


Πρόσφατα το Chinatown Detective Agency εμφανίστηκε στο τελευταίο ID@Xbox Showcase. Το νέο τμήμα παιχνιδιών για το Xbox Game Pass προσέφερε μια εις βάθος ματιά στον κύριο χαρακτήρα του παιχνιδιού, την Amira Darma, μέσω της ηθοποιού φωνής του χαρακτήρα, Leonie Koh. Η Koh εξήγησε τη σκληρή και μη απολογητική στάση της Amira Darma την οποία οι παίκτες θα συναντήσουν σε όλο το παιχνίδι.

255 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png