Νέο teaser για το Scorn.Χθες το Xbox επιβεβαίωσε ότι τον επόμενο Ιούνιο θα πραγματοποιηθεί το καλοκαιρινό event με την Bethesda για να μιλήσει για τους ακόλουθους τίτλους που μπορούν να απολαύσουν οι χρήστες της πλατφόρμας. Ένα από αυτά θα είναι το παιχνίδι τρόμου Scorn, το οποίο εμφανίζεται τώρα σε ένα νέο teaser ρίχνοντας και ίσως να είναι μέρος του καστ των έργων που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας εκδήλωσης. Το Scorn, που θα έρθει στο Game Pass, ανακοινώθηκε το μακρινό πλέον 2016 και έκτοτε προσφέρει κάθε είδους νέες πληροφορίες. Ευτυχώς η αναμονή κοντεύει να τελειώσει, γιατί φέτος θα είναι διαθέσιμο.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω tweet που κοινοποιήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό Twitter του βιντεοπαιχνιδιού, το μήνυμα "πάρτε τον έλεγχο" συνοδεύεται από ένα σύντομο βίντεο κλιπ λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα στο οποίο μπορούμε να δούμε τον πρωταγωνιστή να κουβαλά ένα όπλο ενώ προχωρά μέσα σε ένα ζοφερό περιβάλλον και που φαίνεται να περιμένει κινδύνους πίσω από κάθε γωνία. Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε ένα ηχητικό τμήμα τόσο σιωπηλό όσο και ενοχλητικό με τα βήματα που παράγουν έναν μεταλλικό ήχο. Δεν είναι περίεργο, καθώς το Scorn εμπνέεται από το έργο του γραφίστα H.R. Giger, γνωστού για τη συμμετοχή του στο franchise ταινιών Alien.


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Scorn αναδύει άρωμα Alien αλλά θα πρέπει ακόμα να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το κοινό event του Ιουνίου Xbox- Bethesda για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Εν τω μεταξύ να θυμίσουμε ότι τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, όταν το Scorn θα φτάσει αποκλειστικά σε κονσόλες Xbox και PC, εκτός ότι απευθείας έρχεται στο Xbox Game Pass χωρίς επιπλέον κόστος για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Microsoft.43 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png