Οι κλασικοί τίτλοι Silent Hill ίσως έρθουν σύντομα στο Steam.Το έπος του Silent Hill εξακολουθεί να είναι ένα ευαίσθητο θέμα για πολλούς ανθρώπους μετά την ακύρωση του PT που άφησε τεράστια απογοήτευση. Δυστυχώς το έπος φαίνεται να έχει παγώσει και η πιθανότητα μιας νέας δόσης απο την Konami μοιάζει περισσότερο με θαύμα παρά με ευχή.

Αλλά από την άλλη υπάρχει μια πιθανότητα το Steam να προσθέσει μερικούς τίτλους στον κατάλογό του με αυτό που για πολλούς είναι ένα από τα κύρια έπος τρόμου όλων των εποχών.

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η Konami κυκλοφόρησε ένα σύντομο τρέιλερ για ορισμένους τίτλους από τον πιο ρετρό κατάλογό της, υποδεικνύοντας ότι 23 παιχνίδια και 18 DLC επρόκειτο να φτάσουν στο Steam, αν και χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία. Το Silent Hill δεν εμφανίζεται στο ίδιο το βίντεο αλλά αναφέρεται στο hashtag της περιγραφής , το οποίο δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για τη συμπερίληψη των παιχνιδιών σε αυτό το πακέτο που θα φτάσει στην πλατφόρμα της Valve.

Μέχρι σήμερα το πρώτο Silent Hill εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο αναφορικούς τίτλους στο είδος του τρόμου επιβίωσης ακόμη και στο βαθμό που πολλοί το τοποθετούν πάνω από άλλους μεγάλους εκπροσώπους όπως το Resident Evil και το Alone in the Dark (που στην πραγματικότητα θα έχουν σύντομα μια νέα δόση ) για τον συνεχή ψυχολογικό τρόμο που δημιουργεί. Μένει να δούμε αν σύντομα θα μπορέσουμε να απολάυσουμε τις κλασικές δόσεις στο Steam.55 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png