Οι παίκτες που δοκίμασαν το Diablo 4 φέρεται να είναι ευτυχισμένοι.Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά του Jason Schreier του Bloomberg, μια πρώιμη έκδοση του Diablo 4 έχει ήδη σταλεί σε αρκετούς παίκτες και το αποτέλεσμα είναι ενθαρυντικό

Δυστυχώς, ο Schreier δεν έχει αποκαλύψει πολλά για το αρχικό build του Diablo 4, αλλά δήλωσε ότι έχει ακούσει κυρίως θετικά σχόλια για το παιχνίδι κάτι που είναι σίγουρα καλά νέα για τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς της σειράς.

To διάστημα που πέρασε υπήρχε η ευκαιρία να προεγγραφείτε για την Beta έκδοση του Diablo 4 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού, η οποία δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Επομένως, εάν έχετε ήδη εγγραφεί, θα έχετε ακόμα την ευκαιρία να παίξετε το παιχνίδι πριν από την κυκλοφορία. Ωστόσο, η τρέχουσα φάση δοκιμών βρίσκεται στην φάση Alpha και σε μεγάλο βαθμό υπό NDA, σύμφωνα με τον Jason Schreier. Επομένως, είναι ασφαλές να πούμε ότι πιθανότατα δεν θα βρούμε κανένα υλικό ή εικόνες της πρώιμης έκδοσης του παιχνιδιού που διέρρευσαν σύντομα.

Το Diablo 4 δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το παιχνίδι είχε παρουσία στο Xbox Games Showcase της Microsoft τον Ιούνιο του 2022, αποκαλύπτοντας το Necromancer ως την τελευταία κατηγορία χαρακτήρων, καθώς και προγραμματισμένο περιεχόμενο για τους παίκτες. Όπως φαίνεται σε πολλά τρέιλερ μέχρι στιγμής, η Blizzard προσπαθεί να επικεντρωθεί στην παροχή μιας μεγάλης ποικιλίας περιεχομένου στο Diablo 4 για να κρατήσει τους παίκτες αφοσιωμένους στο παιχνίδι μετά την ολοκλήρωση του campaign. Με λειτουργίες co-op και PvP για πολλούς παίκτες, το Diablo 4 θα προσφέρει πολλές δραστηριότητες εντός του παιχνιδιού που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε πόρους για να αναβαθμίσετε τον χαρακτήρα σας και να αποκτήσετε νέες ικανότητες.


Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για το Diablo 4, τότε το Diablo Immortal είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία σας αυτή τη στιγμή να παίξετε κάποιο νέο περιεχόμενο από το ίδιο σύμπαν.

36 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png