Οι πρώτες εντυπώσεις από το "The Texas Chainsaw Massacre".Πριν το The Texas Chain Saw Massacre φτάσει στο Xbox Game Pass τον επόμενο χρόνο, το IGN πήρε στα χέρια του τον ασύμμετρο τίτλο τρόμου για πολλούς παίκτες και φαίνονται αρκετά εντυπωσιασμένοι με αυτόν μέχρι στιγμής! Το IGN σημειώνει ότι ενώ έπαιξαν μια πρώιμη έκδοση όπου απουσίαζαν τα πλήρη χαρακτηριστικά του παιχνιδιού και εμφανιζόταν μόνο ένας χάρτης, παρόλα αυτά διασκέδασαν με το τελευταίο παιχνίδι τρόμου της Gun Media. Η ομάδα ανάπτυξης μπέρδεψε την ασύμμετρη φόρμουλα επιλέγοντας 4 Vs. 3 αυτή τη φορά, ωστόσο, οι πρώτες εντυπώσεις θεωρούν ότι αυτή η μορφή λειτουργεί πολύ καλά στην τρέχουσα έκδοση.


Όλα αυτά είναι μουσική στα αυτιά μας, ειδικά καθώς απέχουμε ακόμη μήνες από την κυκλοφορία και υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος ανάπτυξης για το «The Texas Chain Saw Massacre». Παράλληλα να θυμίσουμε και έρχεται στο Xbox Game Pass την πρώτη μέρα κάτι που θα επιτρέψει μια υγιή βάση παικτών κατά την κυκλοφορία!


Δείτε πώς περιγράφει ο προγραμματιστής το επερχόμενο τίτλο τους:Αναλάβετε τον ρόλο από την διαβόητη οικογένεια Slaughter ή των θυμάτων τους, στο The Texas Chain Saw Massacre μια ασύμμετρη εμπειρία τρόμου τρίτου προσώπου που βασίζεται στην πρωτοποριακή και εμβληματική ταινία τρόμου του 1974. Ζήστε το τρελό και μακάβριο Texas ChainSaw Massacre.


42 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png