Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν: Το Lies of P έρχεται στο Xbox Game Pass κατά την κυκλοφορία του.Απόψε θα ξεκινήσει ο εορτασμός της Gamescom 2022, με το Opening Night Live ως το κύριο πιάτο μιας έκθεσης που υπόσχεται να φέρει ενδιαφέροντα νέα για παιχνίδια που έχουν ήδη ανακοινωθεί και άλλα που θα ανακοινωθούν. Ωστόσο, αυτό που περιμένουν πολλοί χρήστες (ιδιαίτερα οι λάτρεις των κονσολών Microsoft) είναι ο εορτασμός του Xbox event, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη και για τον οποίο γνωρίζουμε ήδη μερικά από τα παιχνίδια που θα είναι παρόντα.

Μάλιστα, όταν η Microsoft επιβεβαίωσε τα παιχνίδια που θα ήταν παρόντα, αναφέραμε ήδη ότι η εταιρεία θα μπορούσε να είχε προχωρήσει την άφιξη ενός νέου παιχνιδιού στο Xbox Game Pass και φαίνεται ότι τις τελευταίες ώρες το επιβεβαίωσαν: Το Lies of P θα φτάσει κατά την κυκλοφορία του στο Xbox Games Pass.

Όπως μπορούμε να δούμε στο tweet του Idle Sloth, οι συμμετέχοντες στα επίσημα περίπτερα της GamesCom μπόρεσαν να δουν πώς το Lies of P έρχεται στο Xbox Game Pass κατά την κυκλοφορία του. Αυτό οφείλεται στην εικόνα που συνοδεύει το tweet, όπου μπορούμε να δούμε μια αφίσα τίτλου δίπλα στο λογότυπο Game Pass, που βρίσκεται δίπλα σε αυτό του The Last Case of Benedict Fox, ενός παιχνιδιού που είχε ήδη ανακοινωθεί για τη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft στο Xbox & Bethesda Games Showcase.

Επομένως, φαίνεται ότι αυτή η ψυχή εμπνευσμένη από τον μύθο του Πινόκιο θα γίνει μέρος του καταλόγου Xbox Game Pass μόλις κυκλοφορήσει στην αγορά. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε την επίσημη ημερομηνία της άφιξής του αλλά το πιθανότερο είναι ότι αυτή την Πέμπτη θα επιβεβαιωθεί επίσημα τόσο ότι το Lies of P θα φτάσει στο Xbox Game Pass κατά την κυκλοφορία όσο και η ημερομηνία κατά την οποία θα συμβεί αυτό.163 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png