Οι φίλοι του Xbox ζητούν από τη Microsoft να διορθώσει προβλήματα με το Quick Resume.
Ένα από τα μεγάλα θαύματα και βελτιώσεις που μας έφερε η Microsoft με τη νέα γενιά κόνσολών και το ισχυρό λειτουργικό της σύστημα ήταν η λειτουργία Quick Resume, η οποία μας επιτρέπει να συνεχίζουμε οποιοδήποτε παιχνίδι αμέσως χωρίς παρεμβολές. Ωστόσο, πολλοί θαυμαστές του Xbox ζητούν από τη Microsoft να διορθώσει τα προβλήματα του Quick Resume στα διαδικτυακά παιχνίδια.


Μέσω του Twitter, αρκετοί παίκτες Xbox δημοσιεύουν μηνύματα σε τόνο αιτήματος, έτσι ώστε η Microsoft να διορθώνει τα προβλήματα που παρουσιάζει αυτή η δυνατότητα με τα διαδικτυακά παιχνίδια. Σε αντίθεση με τα single player παιχνίδια στα οποία το Quick Resume πηγαίνει υπέροχα, είναι τα διαδικτυακά παιχνίδια που παρουσιάζουν αποσυνδέσεις, και πρέπει να επανεκκινήσουν το παιχνίδι από την αρχή.

Όπως μπορούμε να δούμε στα μηνύματα, φαίνεται ότι πολλοί παίκτες Xbox θέλουν να λυθεί αυτό το πρόβλημα στο Quick Resume. Αυτό που συμβαίνει συγκεκριμένα, είναι ότι για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία σε διαδικτυακά παιχνίδια για πολλούς παίκτες, αυτά αποσυνδέονται αυτόματα, δεν μπορούν να επανασυνδεθούν και πρέπει να κλείσουν εντελώς το παιχνίδι για να ξεκινήσουν ξανά. Αν και αυτό δεν συμβαίνει σε κάθε τίτλo υπάρχουν πολλοί με το πρόβλημα, οπότε ο Phil Spencer αναμένεται να δει αυτά τα μηνύματα για να επιταχύνει τη διόρθωση.

Το Xbox όλο αυτό το διάστημα χαρακτηρίζεται στο ότι ακούει και να διαβάζει τους θαυμαστές του, οι οποίοι μέσω των κοινωνικών δικτύων κάνουν σχόλια, προτάσεις και αιτήματα για τη βελτίωση του συστήματος. Είναι μόνο θέμα χρόνου να μπορέσει ο Phil Spencer να διαβάσει αυτά τα σχόλια και να κάνει κάτι γι' αυτό, ενθαρρύνοντας την επίλυση αυτών των προβλημάτων.
84 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png