Ο δημιουργός του Mass Effect επιβεβαιώνει ότι εργάζεται σε ένα "νέο σύμπαν".


Ο Casey Hudson o director της αρχικής τριλογίας Mass Effect συνεργάζεται με τα Humanoid Studios σε έναν νέο AAA τίτλο με επίκεντρο την αφήγηση που διαδραματίζεται σε ένα σύμπαν επιστημονικής φαντασίας.
Ο Casey Hudson , σκηνοθέτης της αρχικής τριλογίας Mass Effect και πρώην διευθύνων σύμβουλος της BioWare, επιβεβαιώνει ότι εργάζεται σε ένα "νέο sci-fi σύμπαν" με το Humanoid Studios. Το δημιουργικό μοιράστηκε αυτές τις πληροφορίες μέσω μιας νέας δήλωσης που εκδόθηκε μέσω του ιστότοπου του προγραμματιστή , όπου μπορούμε επίσης να δούμε μερικά κομμάτια εννοιολογικής τέχνης που θα μπορούσαν να σχετίζονται με αυτό το έργο για το οποίο γνωρίζουμε λίγα αυτήν τη στιγμή.

Το τρέχον πρότζεκτ μας είναι ένα AAA παιχνίδι επικεντρώνεται σε αφήγηση που βασίζεται σε χαρακτήρες και σε ένα σύμπαν επιστημονικής φαντασίας ».

Φυσικά, είναι μια περιγραφή που θα μπορούσε να ταιριάζει απόλυτα στο Mass Effect λαμβάνοντας υπόψη την έντονη εστίαση της σειράς στις σχέσεις των χαρακτήρων. Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι, εντελώς παράλληλα με αυτό το νέο έργο του Hudson και της ομάδας του η BioWare επιβεβαίωσε στα τέλη του περασμένου έτους την ανάπτυξη μιας νέας δόσης του Mass Effect με Unreal Engine 5 παρόλο που η κυκλοφορία του είναι ακόμη πολύ μακριά.


34 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png