Ο δημιουργός του MK δεν μπορεί να πει τίποτα για το επόμενο έργο τουΤις τελευταίες ημέρες μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε την 25η έκδοση των βραβείων DICE, όπου απονέμονται βραβεία στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών σε πολλές από τις πτυχές της (όπως αυτή που έχει λάβει ο Phil Spencer για ολόκληρη την καριέρα του, ή εκείνες που το Halo Infinite έχει πάρει ως το καλύτερο παιχνίδι για πολλούς παίκτες της χρονιάς και το καλύτερο παιχνίδι δράσης). Εκτός από αυτό, έχουμε δει ότι ο Ed Boon, δημιουργός του franchise Mortal Kombat έχει εισαχθεί στο "Hall of Fame" της Academy of Interactive Arts and Sciences. Εκμεταλλευόμενοι αυτή την περίσταση, προσπαθήσαμε να μάθουμε περισσότερα για το νέο του παιχνίδι, αλλά ο δημιουργός του Mortal Kombat δεν μπορεί να πει τίποτα για το επόμενο έργο του.


Σε συνέντευξή του στο Game Informer, ο Boon ισχυρίστηκε ότι η διαφοροποίηση με την παράδοση μεταξύ της ανάπτυξης ενός τίτλου από το franchise Injustice και ενός από το franchise Mortal Kombat πυροδότησε πολλές θεωρίες αλλά επισήμανε ότι όλα θα έχουν νόημα όταν δείξουν τη νέα τους δουλειά για την οποία εργάζονται επί του παρόντος, και για την οποία δεν μπορούν να μιλήσουν αυτή τη στιγμή.

Επιπλέον, ο Boon ισχυρίζεται ότι "θα έμπλεκε σε πολλά προβλήματα αν έλεγε κάτι για το νέο του έργο" οπότε διακρίνουμε ήδη μεγάλη μυστικότητα γύρω από αυτόν τον νέο τίτλο. Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον η Netherealm Studios θα μας δείξει αυτό το έργο και θα δούμε τι είναι ικανό να κάνει το στούντιο και πάλι αλλά αυτή την φορά στη νέα γενιά κόνσολών.

1 view0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png