Ο διευθυντής του The Callisto Protocol αποφαίνεται για το αν θα έρθει στο Xbox Game Pass.Αναμφίβολα, το Xbox Game Pass άλλαξε για πάντα τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, προσφέροντας σε εκατομμύρια χρήστες μια πληρωμένη υπηρεσία όπου μπορούν να απολαύσουν εκατοντάδες παιχνίδια (από indies μέχρι blockbusters όπως το franchise Gears of War ή το Halo) και πολλούς νέους τίτλους που ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσουν στην υπηρεσία Xbox. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί χρήστες αναρωτιούνται αν το The Callisto Protocol , ο πολυαναμενόμενος τίτλος από τα Striking Distance Studios, θα έρθει στο Game Pass και για αυτόν τον λόγο, ο διευθυντής του The Callisto Protocol αποφασίζει εάν θα συνεργαστεί ή όχι με το Xbox Game Pass .

Μπορέσαμε να διαβάσουμε αυτές τις δηλώσεις σε μια συνέντευξη με τον σκηνοθέτη του έργου Glen Schofield ο οποίος διαβεβαιώνει ότι υπήρξαν εσωτερικές συζητήσεις σχετικά με το θέμα της κυκλοφορίας του The Callisto Protocol στο Xbox Game pass. Σύμφωνα με τον Schofield έχουν πολύ καλή σχέση με τον Phil Spencer και την ομάδα του Xbox, χρησιμοποιώντας ακόμη και πολλή τεχνολογία της ίδιας της Microsoft. Αλλά ο Schofield λέει ότι πριν αποφασίσουν αν θα ξεκινήσουν ή όχι το έργο, πρέπει να δουν πώς αποδίδει ο τίτλος από μόνος του στα καταστήματα (τόσο σε κριτικές όσο και σε πωλήσεις) για να πάρουν μια απόφαση).

Επομένως υπάρχει ακόμα χρόνος για να μάθουμε εάν το έργο του Striking Distance Studios θα φτάσει ή όχι στο Game Pass αν και υπάρχει κάποια ελπίδα ότι θα γίνει, χάρη στην καλή σχέση μεταξύ του Schofield και του Spencer. Το Callisto Protocol θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 2 Δεκεμβρίου για Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 και PC .

99 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png