Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft είναι «πολύ σίγουρος» για την έγκριση εξαγοράς της Activision.Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Satya Nadella είναι βέβαιος ότι η συμφωνία εξαγοράς της Activision Blizzard θα ολοκληρωθεί. Στην πραγματικότητα, ο κορυφαίος ηγέτης της εταιρείας δήλωσε ότι είναι «πολύ, πολύ σίγουρος». Με αυτόν τον τρόπο είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι αυτό θα περάσει. Στην τηλεόραση του Bloomberg, το αφεντικό της Microsoft είπε ότι φυσικά οποιαδήποτε εξαγορά αυτού του μεγέθους θα ελεγχθεί προσεκτικά. Αλλά είμαστε πολύ σίγουροι για το τι θα προκύψει. Υπενθυμίζοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο ζήτησε μια πιο αυστηρή επιθεώρηση τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά για τη Microsoft αυτό ήταν ήδη αναμενόμενο.Φυσικά, οποιαδήποτε απόκτηση αυτού του μεγέθους θα τεθεί υπό προσεκτικό έλεγχο, αλλά είμαστε πολύ, πολύ σίγουροι ότι θα φτάσουμε εκεί.

Ο Nadella είπε επίσης ότι η Microsoft βρίσκεται στην 4η ή 5η θέση στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Ανάλογα με το πώς μετράς. Η Sony ως νούμερο ένα, είχε αρκετές εξαγορές, και «όπως λοιπόν, όταν πρόκειται για ανταγωνισμό, ας ανταγωνιστούμε», είπε ο Nadella.

Βρισκόμαστε μπροστά στη μεγαλύτερη αγορά που έχει γίνει ποτέ στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών. Και ναι, με μεγάλη διαφορά, αφού η δεύτερη θέση πέφτει σχεδόν στα 13 δισ. δολάρια. Αλλά θα μπορούσαν να αποτρέψουν αυτό να γίνει πραγματικότητα παρά τα παράπονα από έναν συγκεκριμένο τομέα βιντεοπαιχνιδιών; Χωρίς αμφιβολία, η Microsoft είναι πολύ σαφής ως προς τους στόχους της και μάλιστα έχει παράσχει στη Sony μια νέα συμφωνία, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το Call of Duty για πολλά ακόμη χρόνια με ίσο περιεχόμενο και φυσικά για Xbox Game Pass Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει γυρισμός και η εξαγορά έχει όλα τα απαραίτητα για να προχωρήσει!34 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png