Ο πρώην επικεφαλής του PlayStation μίλησε για το Call of Duty.Ο πρώην επικεφαλής του PlayStation στις ΗΠΑ, Jack Tretton, δεν πιστεύει ότι η αποκλειστικότητα του Call of Duty έχει οικονομικό νόημα για τη Microsoft. Σε μια μακρά συνέντευξη στο IGN ήταν της άποψης ότι η Microsoft θα έχανε εάν έκανε τα παιχνίδια Activision Blizzard αποκλειστικά στο οικοσύστημά της και δεν πιστεύει ότι αυτός είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσει η εταιρεία. Ο Tretton ηγείται μιας εταιρείας εξαγορών ειδικού σκοπού που ονομάζεται PowerUp, και εξετάζει ο ίδιος την εξαγορά μιας μεγάλης εταιρείας παιχνιδιών.

Δεν νομίζω ότι θα δείτε τους τίτλους να γίνονται αποκλειστικοί. Δεν νομίζω ότι θα είχε οικονομικό νόημα για αυτούς να λάβουν ένα Call of Duty και να το κάνουν αποκλειστικό στην πλατφόρμα του Xbox

είπε ο Tretton.

Και σίγουρα δεν είχαν συμπεριφερθεί έτσι στο παρελθόν και νομίζω ότι αυτό ισχύει για όλες τις άλλες συγχωνεύσεις και εξαγορές που βλέπετε και πιστεύω ότι θα συνεχίσετε να βλέπετε την ανάπτυξη σε πολλαπλές πλατφόρμες.

Ο Tretton είναι υπέρμαχος των συγχωνεύσεων και των εξαγορών, επομένως η γνώμη του μπορεί να είναι λίγο προκατειλημμένη. Ωστόσο, είναι της άποψης ότι ο ανταγωνισμός για εταιρείες παιχνιδιών δεν προέρχεται από άλλες εταιρείες επειδή ο κλάδος στην πραγματικότητα διεκδικεί χρόνο. Πιστεύει επίσης ότι το gaming αποτελεί απειλή για άλλες μορφές ψυχαγωγίας. "Υπάρχουν ακόμα μόνο 24 ώρες την ημέρα. Πρέπει να κοιμηθείς" πρόσθεσε ο Tretton. "Αν αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα παιχνίδια, ξοδεύετε λιγότερο χρόνο παρακολουθώντας τηλεόραση".

92 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png