Ο Σεπτέμβριος μπορεί να είναι ένας σημαντικός μήνας για την εξαγορά της Activision από την Ms.Βρισκόμαστε σε μια απίστευτη σελίδα της ιστορίας της βιομηχανίας των videogames και έχουμε από τη μία πλευρά τη μεγαλύτερη απόκτηση όλων των εποχών που ελέγχεται από τις υπηρεσίες προστασίας των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Η Sony επιτίθεται στη Microsoft για να αποδοκιμάσει μια τέτοια εξαγορά και η Ms αμύνθηκε ενάντια στους ισχυρισμούς των Ιαπώνων.

Πότε όμως τελειώνουν όλα; Ποιος θα νικησει? Λοιπόν, ανά πάσα στιγμή η FTC μπορεί να δώσει την ετυμηγορία της. Ωστόσο, σύμφωνα με έναν εξειδικευμένο δικηγόρο που συχνάζει στο Resetera, το ημερολόγιο έγκρισης μοιάζει περίπου με αυτό:Ο Σεπτέμβριος θα είναι σίγουρα ο μεγάλος μήνας σε ότι αφορά την εξαγορά:

Η Νότια Κορέα και η Νότια Αφρική θα πρέπει να δηλώσουν κάτι μέσα στον Αύγουστο αλλά ίσως να υπάρχει κάποιο είδος καθυστέρησής και να περιμένουν τον Σεπτέμβριο.
Νέα Ζηλανδία: 2 Σεπτεμβρίου
ΗΠΑ: τέλη Αυγούστου/αρχές Σεπτεμβρίου
Ιαπωνία: τέλη Αυγούστου/αρχές Σεπτεμβρίου
Ηνωμένο Βασίλειο: 1η Σεπτεμβρίου
Αυστραλία: 15 Σεπτεμβρίου
ΕΕ: Δεν έχει ειδοποιηθεί ακόμη επίσημα (αλλά φαίνεται ότι απαντούν ήδη σε πολλές ερωτήσεις στη φάση πριν από την κοινοποίηση), οπότε κατά το τέλος Σεπτεμβρίου εξακολουθεί να έχει νόημα
Βραζιλία: Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου
Τουρκία: Μπορεί να είναι τέλη Σεπτεμβρίου/αρχές Οκτωβρίου αλλά έχουν διορία μέχρι τον Δεκέμβριο
Έτσι μένουν χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία, το Μεξικό, η Αργεντινή, η Ρωσία, το Ισραήλ ή το Μεξικό για παράδειγμα που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κάτι.

Όπως και να έχει πρέπει να ετοιμαστούμε για έναν ενδιαφέρον Σεπτέμβριο σχετικά με την εξαγορά.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ κοντά σε μια ρυθμιστική έγκριση ή άρνηση σε λίγες εβδομάδες. Πρέπει λοιπόν να είμαστε σε "επιφυλακή" για τις επόμενες κινήσεις σε αυτή την ταραχώδης και μακροχρόνια εξαγορά.

56 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png