Ο Bobby Kotick επικεντρώνεται πλήρως στη συγχώνευση με τη Microsoft.Η Microsoft είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο και η μεγαλύτερη εξαγορά της ήρθε φέτος, επικεντρωμένη στον κόσμο των videogames δηλώνοντας την πρόθεσή της να αγοράσει την Activision Blizzard. Επειδή είναι κάτι μεγάλου μεγέθους, ακολουθούμε κάθε βήμα αυτής της επιχείρησης που ζητά την έγκριση των ρυθμιστικών οργανισμών.

Δεδομένου αυτού, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Activision Blizzard από εδώ και στο εξής θα δώσει πλήρη προσοχή στη συγχώνευση με τη Microsoft. Ο Bobby Kotick δεν είναι μόνο διευθύνων σύμβουλος της Activision Blizzard, είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Coca-Cola. Και έχουν περάσει δέκα χρόνια.

Ωστόσο, φέτος δεν θα τρέξει για επανεκλογή στην Coca-Cola. Όπως ανακοίνωσε σε δήλωσή του τώρα θέλει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην Activision Blizzard και τη συγχώνευση με τη Microsoft.

"Αποφάσισα να μην κατέβω για επανεκλογή στο διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας Coca-Cola για να επικεντρωθώ πλήρως στην Activision Blizzard αυτή την κρίσιμη στιγμή καθώς προετοιμαζόμαστε για τη συγχώνευση με τη Microsoft. Ήταν χαρά και προνόμιο να υπηρετώ στο διοικητικό συμβούλιο της Coca-cola τα τελευταία 10 χρόνια."
30 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png