Ο Brad Smith απαντάει σχετικά για τη συμφωνία Activision Blizzard.


Λοιπόν, η Microsoft φαίνεται να είναι σήμερα μέσα στις απαντήσεις σχετικά στις ανησυχίες σχετικά με τη συμφωνία Activision Blizzard! Ο Phil Spencer μόλις έδωσε μια μακροσκελή απάντηση στα θέματα συζητώντας πολλά στοιχεία της συγχώνευσης, και τώρα ο πρόεδρος της Microsoft Brad Smith έκανε τη δική του δήλωση για τα πράγματα.

Η απάντηση του Smith που παρέχεται στο The Verge, εστιάζει περισσότερο στο Call of Duty. ειδικά για τα πρόσφατα σχόλια της Sony σχετικά με το Call of Duty ότι είναι μια ανέγγιχτη IP. Δείτε τι είχε να πει ο Smith σχετικά με τις ανησυχίες της Sony:


"Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με την CMA στα επόμενα βήματα και να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε από τις ανησυχίες της. Η Sony, ως ηγέτης του κλάδου δηλώνει ότι ανησυχεί για το Call of Duty αλλά έχουμε πει ότι δεσμευόμαστε να κάνουμε το ίδιο παιχνίδι διαθέσιμο την ίδια μέρα τόσο στο Xbox όσο και στο PlayStation. Θέλουμε οι άνθρωποι να έχουν περισσότερη πρόσβαση στα παιχνίδια, όχι λιγότερο."

Ο ίδιος ο Phil έκανε ένα παρόμοιο σχόλιο στη σημερινή του ανοιχτή επιστολή, ενισχύοντας ότι το Call of Duty θα παραμείνει στο PlayStation με γενικά παρόμοιο τρόπο όπως πριν από τη συμφωνία.

Ωστόσο το Xbox συνεχίζει να αποφεύγει να κατονομάζει οποιαδήποτε άλλη σειρά που μπορεί να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή. Βασικά, φαίνεται ότι η πρόθεση της Microsoft είναι να αντιμετωπίσει το Call of Duty ως δική της περίπτωση, ενώ ορισμένες άλλες σειρές Activision ενδέχεται να μεταφερθούν στο Xbox αποκλειστικά οικοσύστημα, συμπεριλαμβανομένων των Game Pass, PC και Xbox Cloud Gaming. Ακολουθεί ένα άλλο σχόλιο από τον Phil Spencer για το μέλλον των παιχνιδιών της Activision:


"Επιπλέον, ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα είναι πρόθυμοι να παίξουν παραδοσιακά παιχνίδια κονσόλας από την Activision Blizzard σε άλλες πλατφόρμες μέσω της τεχνολογίας ροής παιχνιδιών cloud".

Οπότε, προς το παρόν βλέπουμε για το Call of Duty να παραμείνει multiplatform για το άμεσο μέλλον και το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιο της Activision Blizzard να γίνει ενδεχομένως αποκλειστικό Xbox... αν και αρκετά αργά.

51 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png