Ο Director του Perfect Dark αποχωρεί από την The Initiative.Η The Initiative είναι από την ίδρυσή της ένα από τα στούντιο που έχει προκαλέσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μεταξύ των χρηστών του Xbox, ειδικά αφού ήταν γνωστό ότι το στούντιο θα αναπτύξει παιχνίδια που θα είναι πάνω από ένα κανονικό AAA τίτλο. Επιπλέον, μετά την ανακοίνωση του Perfect Dark οι προσδοκίες είναι υψηλότερες αν είναι δυνατόν, αν και δεν πηγαίνουν όλα όπως θα ήθελαν τα μέλη του στούντιο.

Πέρυσι ο director of design του τίτλου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το στούντιο, τώρα μπορέσαμε να γνωρίζουμε ότι ο director του Perfect Dark φεύγει από την The Initiative χάρη σε μια δημοσίευση στο προφίλ του στο Linkedin. Ο Dan Nuburger ενημέρωσε το προφίλ του στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο, σημειώνοντας ότι η περιπέτειά του στο στούντιο της Σάντα Μόνικα ολοκληρώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σχετικά με την ξαφνική αποχώρηση του Neuburger μίλησε ο γνωστός Klobrille μέσα από τα φόρουμ της Resetera όπου έδωσε την άποψή του για αυτή την απόφαση. Ο χρήστης έχει διαβεβαιώσει ότι πιστεύει ότι η λειτουργία της The Initiative είναι να φροντίζει για την ιδέα, το πρωτότυπο και τις πλήρεις φάσεις πριν από την παραγωγή και στη συνέχεια να παίρνει την πλήρη ανάπτυξη από άλλο στούντιο.


Νομίζω ότι αρχίζω σιγά-σιγά να καταλαβαίνω την ιδέα της The Initiative. Φαίνεται ότι είναι βασικά ένα στούντιο που ξεκινάει ένα έργο και το μεταφέρει μέσα από τις φάσεις της ιδέας, του πρωτοτύπου και της πλήρους προ-παραγωγής, και στη συνέχεια το πηγαίνει σε πλήρη παραγωγή με τη βοήθεια ενός άλλου στούντιο που έχει το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό, στην προκειμένη περίπτωση της Crystal Dynamics. Αυτό εξηγεί επίσης το σχόλιο του "παραμένω μικρή και ευκίνητη".

Φυσικά, αυτό το συμπέρασμα θα μπορούσε να έχει πολύ νόημα, αν και φυσικά, απέχει πολύ από τις πληροφορίες που προσφέρονται είτε από τη Microsoft είτε από το στούντιο. Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να δούμε τι νέα θα βγουν τώρα που ο διευθυντής του Perfect Dark αφήνει την The Initiative κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του παιχνιδιού.

34 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png