Ο Jeff Grubb αναφέρει μια πιθανή ημερομηνία για Xbox event.Συνήθως το E3 είναι το όπλο εκκίνησης για τα μεγάλα γεγονότα της χρονιάς στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Ωστόσο, με την επιβεβαίωση ότι η φετινή έκθεση έχει ακυρωθεί εντελώς, οι εταιρείες θα είναι αυτές που θα ανακοινώσουν τις δικές τους εκδηλώσεις και φαίνεται ότι υπάρχουν ήδη πληροφορίες σχετικά με το ποια θα είναι η πιο πιθανή ημερομηνία για το event του xbox.

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον δημοσιογράφο του GamesBeat, Jeff Grubb, ο οποίος σε βίντεο που έγινε την Παρασκευή διαβεβαίωσε ότι το νέο event του Xbox θα μπορούσε να διεξαχθεί τον Ιούνιο, σε αντίθεση με κάποιες φήμες που επισημάνθηκε τις τελευταίες εβδομάδες τοποθετώντας την εν λόγω εκδήλωση το μήνα Μάιο.

Ο Grubb διαβεβαίωσε ότι, αν και έχουν υπάρξει πολλές αναφορές ότι η μεγάλη εκδήλωση Xbox θα γίνει τον Μάιο, έχει πληροφορίες που τοποθετούν την εκδήλωση τον Ιούνιο, ειδικά από τη στιγμή που η Microsoft έχει αρχίσει τώρα να μιλάει με άλλες μεγάλες εταιρείες, γεγονός που θα καταστήσει εξαιρετικά δύσκολο να κλείσουν τα πάντα για τον προσεχή Μάιο.


Μάλλον θα έχω περισσότερα να πω γι' αυτό σύντομα, αλλά είναι τον Ιούνιο, όχι τον Μάιο. Θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τον Μάιο ή τον Σεπτέμβριο, δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι σχεδιάζουν ένα σόου τύπου Ε3 τον Ιούνιο.
Μιλάνε με συνεργάτες για να φέρουν σπουδαία παιχνίδια εκεί. Αυτό είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή οπότε δεν είναι περίεργο ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πλάνα τους. Οδεύουν προς αυτή την κατεύθυνση και θα κάνουν κάτι σε αυτό το χρονικό πλαίσιο.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι πηγές του Grubb είναι συνήθως αρκετά αξιόπιστες σύμφωνα με το ιστορικό τους οπότε η πιο πιθανή ημερομηνία της εκδήλωσης Xbox θα είναι ο μήνας Ιούνιος.58 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png