Ο Jeff Grubb αναφέρει ότι η Sony έχει κάνει μια μεγάλη εξαγορά.


Η επόμενη μεγάλη εξαγορά των PlayStation Studios είναι μεγαλύτερη από τη φημολογούμενη εξαγορά της Kojima Productions, σύμφωνα με τον Jeff Grubb του VentureBeat.


Αν έχετε ακούσει για τις φήμες για μια μεγάλη εξαγορά από τη Sony, δεν ήταν ποτέ η Kojima Productions – τουλάχιστον από όσο γνωρίζω. Οι άνθρωποι που άκουγαν αυτά τα πράγματα - συμπεριλαμβανομένου και εμένα - ποτέ δεν [σκέφτηκαν] ότι ήταν ένα όνομα που κυκλοφόρησε. Ήταν μεγαλύτερο από την Kojima Productions

Προφανώς, η ίδια η ιδέα μιας μεγάλης εξαγοράς του PlayStation βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στη σφαίρα των φημών, επομένως τίποτα δεν έχει καθοριστεί σε αυτό το σημείο.

Τούτου λεχθέντος, ο Grubb σπάνια κάνει λάθος για κάτι τέτοιο και η προηγούμενη ιστορία σχετικά με την εισαγωγή της Kojima Productions στο PlayStation Studios, φαινόταν να περιστρέφεται περισσότερο γύρω από το γεγονός ότι το Death Stranding: Director's Cut δημοσιεύτηκε από τα PlayStation Studios (αντί για την 505 Games όπως συνέβαινε προηγουμένως με την έκδοση του παιχνιδιού για PS4).

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε.9 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png